Quantcast

Dienraščiams nėra jokios grėsmės

Teismas penktadienį iškėlė bankroto bylą įmonei „Diena Media“. Tai neturės jokios įtakos dienraščiams „Vilniaus diena", „Kauno diena" ir „Klaipėda", kuriuos valdo bendrovė „Diena Media News", nesusijusi su bankrutuojančia „Diena Media".

Kontrolinis bendrovės „Diena Media News" akcijų paketas priklauso bendrovei „Hermis Capital". Po sėkmingos „Vilniaus dienos", „Kauno dienos" ir „Klaipėdos" vasaros prenumeratos akcijos nuo rudens pradžios bus didinama dienraščių šeštadienio priedo „TV Diena" apimtis bei atnaujinami „Vilniaus dienos", „Kauno dienos" ir „Klaipėdos" interneto portalai. Taip tikimasi tapti dar įdomesniais savo skaitytojams ir reklamos užsakovams.

Vilniaus apygardos teismas bankroto bylą UAB „Diena Media" iškėlė patenkinęs UAB „Hermis Capital" ir UAB „Diena Media" direktoriaus Rimo Ališausko ieškinį. Kontroliuojančioji bendrovė „Diena Media", kurioje šiuo metu dirba du darbuotojai, nevaldo dienraščių, ji turi tik 100 proc. spaustuvės UAB „Diena Media Print" akcijų. Šiai spaustuvei taip pat iškelta bankroto byla.


Šiame straipsnyje: diena mediaDiena Media News

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių