Quantcast

Niūri statistika: pusė lietuvių iš santaupų nepragyventų net trijų mėnesių

Grįžti į straipsnį

E.

E. portretas
Aš iš savo santaupų nė 10 metų nepragyvenčiau, tad tokia ta ir statistika.

====>>> taip yra teisingiausia

====>>> taip yra teisingiausia portretas
O, dar vienas Lietuvos darbininku ir valstieciu klases atstovas kaltina kitus uz tai , kad nesimokino mokykloje ;))))))

===> Nuomonė

===> Nuomonė portretas
Nu jo, provincijoje liansbergis sugeiove kolukius, dabar darbu nera. Tai imigruok i koki didmiesti, nes tau niekas darbo ir parduotuviu i kaima ant padeklo nenes.

Anonimas

Anonimas portretas
eisim i laukus, rinksim ir valgysim viska kas ropoja. svarbiausia musu valdzia nieko nestokos.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nereikia tendencingai vaizduoti lietuvių kaip kažkokių kvailelių ir nevykėlių, kurie, supraskit, tipo tokie buki, jog pirmiausiai perkasi pirkinius, o ne taupo. Verčiau pažiūrėkire kas per veikėjai sėdi valdžioje ir ką ten daro. Juos kritikuokite. Aišku, kad žmonėms svarbu nusipirkti automobilį pirmiausiai, o ne tą sumą atsidėti, nes provincijose nėra darbo, nėra mokyklų, išnaikintos parduotuvės, o autobusai nekursuoja arba beveik nekursuoja. Iki tiek gerovės valstybė, kad be mašinos iš bado gali numirti. Kas per niekšai užgrobę valdžią. Reikia jau revoliucijos, manau.

taip yra teisingiausia

taip yra teisingiausia portretas
Na ir kas cia tokio. Kirvuka, peili i rankas ir eisim plesti bagotu burzuju - patrijotu. Jooo, badas ne brolis. Kodel liaudis del to kad valdzia ISVOGE lietuva mes turime MIRTI ? NESULASUKSIT. Jus kurwos dvesit kartu.

Jei

Jei portretas
supirktu tara nuo snapso,metus pragyventi - kaip 2 pirstus apmyzti!

Kad nebutu niuri

Kad nebutu niuri portretas
ta statistika,paskaiciuok,kiek automobiliu kiemuose priklauso imonems! Ir stoveti turetu ne miegamuju rajonu kiemuose ir gatvese. Jais naudojasi manageriai musu visu saskaita ir dar kiemus mums uzkemsa.

Priminė:

Priminė: portretas
Žiūrint, ką turi galvoje, sakydami „pragyventi", ir kiek žmonių iš tos sumos gyvena. Sumokėti komunalinius+maisto nupirkti (ir, jei dar lieka, tai ir transporto bilietą)? Tada ir ilgiau ištemps. Dauguma dirbusių Sąjūdžio kartos žmonių Nepriklausomybės pradžioje būtent taip ir gyveno, rūpinosi neįsiskolinti komunalinių. Apie telefono išlaidas net svajot negalėjo.

niūri statistika

niūri statistika portretas
pilni kiemai mašinų - nebėr vietos kur statyt, kam daryt valgyt, jei kavinės, restoranai pagamina arba maksimos kulinarijos skyrius, o vasarą Palanga užkišta....

Uztai

Uztai portretas
ir neturi,kad juos apvogusieji - turi jau 33 gyvenimams ir vis negana.

Va tai

Va tai portretas
niekuj paskolu prisiimti! Kai zmogus ima paskola gimtadieniui restorane,"atostogoms" pajuryje,naujoms vezecioms,as visada kartoju seneliu ir tevu isminti : ateis laikas,kai noresi tik duonos ir gelo vandens! Bet ir ju uz dyka nebus!

Bet

Bet  portretas
Bet tai būtų labai gerai, parazitai išstiptų , reikia siekti kad taip nutiktų!
Anonimas portretas
Kai stato gamyklas, tai tinginiai rėkia apsiputoję kad mums nereikia, kai mokesčius mokėti,tai nemokėsim, kai dirbt tai paskutiniai ir didelis nustebimas, pinigų nėra:)))

Straipsnio pavadinimas dar kartą įrodo,kad

Straipsnio pavadinimas dar kartą įrodo,kad portretas
Kauno tiesos žurnalistai nevykėliai,arba tai daroma sąmoningai. Greičiausiai tai antras variantas

kodel

kodel portretas
lietuvos kapitalistai nekuria darbo vietu lietuvoje, o savo pinigus paskubomis isveza i uzsieni, ten kuria versla ir moka mokescius kitoms valstybems, sukurdami darbo vietas kitu saliu zmonems,

Nereikia nei statistikos

Nereikia nei statistikos portretas
Didžioji dalis tautos- ne sotūs vyriausybės nariai biudžetininkai( kuriems draudimas metams 2000 ir galioja net dantų implantams),, ne šoumenai ir influenceriai, ne politikai... Jie sąžiningai sumoka mokesčius, neslepia jų kaip garsūs verslininkai plastikos chirurgai... Eiliniams tautos nariams valdžia nedovanoja pastatų "už viena eurą"... Jie neužsidirba iš viešųjų pirkimų, užkeltų kainų.Bet Jie- tauita ir ateis į RINKIMUS,

Jo

Jo portretas
Kas nori dirbt ir užsidirbt tie išvažiavo, liko pridurkai ir tinginiai, kaip dabar neverkt?

patriot...

patriot... portretas
landzbergiai nuskurdino tauta iki pamatu,maza to, ir visus resursus isvoge,,,si vyriausybe turi buti teisiama,ir neabejoju kad tai bus...

mano algos uztenka

mano algos uztenka portretas
tik alui ir cigaretem-nu dar biski duonai ir tualetiniui popieriui

Blaivus

Blaivus portretas
Turiu metams ar porai. Bet nera ko girtis.

Cygelė

Cygelė portretas
Dabartinis darbas įsivaizduojamas sėdėti prie kompiuterio ir formuoti nuomonę.

Bankomatas

Bankomatas portretas
"Gerovės valstybė". Tegyvuoja pigi darbo jėga iš trečiųjų šalių.

Ar

Ar portretas
galima laikyti pilnaverte valstybe teritorinį darinį nedisponuojanti savu piniginiu vienetu ?...?

AR TIKSLIOS APKLAUSOS

AR TIKSLIOS APKLAUSOS portretas
JAUNESNI IŠ VIS NETAUPO,JIE GYVENA ŠIA DIENA-TAI NUOLATINĖS KELIONĖS,KONCERTAI,VAKARĖLIAI,MAŠINOS. TAIP KAD NERIKIA IŠ TO DARYTI SIAUBO FILMO.TOKS DABARTINIS GYVENIMAS- GYVENTI ČIA IR DABAR, IR GERAI GYVENTI. IR DAR SKŲSTYIS,KAD SUNKU,KAD MOBINGAI,DEPRESIJA,NUOVARGIS,KAD SUNKU AUGINTI VAIKUS,BET PAMIRŠTA VISKĄ,KĄ APIE KĄ PARAŠIAU PRIEKYJE.

Tep

Tep portretas
Nebereikalo jie ten Davose pasedžiauja.Nieko nebeturėsi ir būsi laimingas.Mokesčius kels, tankečių pirks , ukrainai aukos, kas naudinga privatizuos, skolinsis vėliau atsidusę Klimato kaita pasakys Kurui ne, dujom ne , anglim ne,malkom ne . Žmonės jus teršiat ir nerušiuojat, Begalinės nesamonės pinigus atimti iš žmonių.Pagrindiniai du Faktoriai žmonių kontroliai , Marksizmo pagrindai dideli mokesčiai ir privačios nuosavybės panaikinimas.

Vygis

Vygis portretas
Tai parodo kad zmones paprasciausiai nemoka ir nenori taupyti. Tik dalis gyventoju vis dar pamena 1990 baisius gyvenimo sunkumus, kazkas su siaubu prisimena 2008, bet tai irgi buvo pries 16 metu. Todel dabartinis 30 metu jaunimas neisivaizduoja kas tas sunkumas, kam ta "pagalve". Kiekvienas mokinasi is savo klaidu.

Kokiu triju?

Kokiu triju? portretas
Juk trecia menesi tu santaupu jau nebutu del infliacijos!

Nu

Nu portretas
Jei neužtenka smegenų,eikit fūrą vairuot, plyteles dėt, santechniką montuoti ir keletą tūkstančių uždirbsit, bėda kad tingit ir tesugebat palot.

?

? portretas
kur Stepukonis, Bartoševičius ir stadionas?

Romas

Romas portretas
30 metu melzia stadiona ir visvien pinigu neturi?

tamsi statistika

tamsi statistika portretas
puse lietuviu neturi jokiu santaupu ir gyvena nuo algos iki algos nuo pensijos iki pensijos

Cha

Cha  portretas
Kai nesugebi net žodžio dirbk parašyti,tai šūduką ir suraitytą gauni :)

Paf

Paf portretas
Dirpk nedirbęs. Bet vistiek šūduką teuždirbsi...

O ta kita pusė

O ta kita pusė portretas
Kremliaus chalopo brazovskio, rusofašistijos kniaginios prunskevnos torpedinė šunauja ir sovietinio aktyvo mondavoškynas, prisigrobę prichvatizacijose, žemgrobystėse, toliau srebia ES ir biudžeto milijonus, otkatais, vokeliais pasigardžiuodami, keliems gyvenimams pasirūpinę. Vsio zakonno
Anonimas portretas
Labai niūri statistika, pusė lietuvių tingi dirbt o smegenų irgi mažoka...

Galerijos

Daugiau straipsnių