Quantcast

Kirpėjai kainų nesuvienodins: skirtingos paslaugos turi kainuoti skirtingai

Grįžti į straipsnį

Irena

Irena portretas
Jau tiek daug "priaimanavo" su tuo straipsniu lyg ta specialybė prilygtų kosmoso įsisavinimui - aimanuokit ir toliau,o betvarkė ir prastas kirpimas dar labiau klesti-laikas grąžinti skundų knygas ir kad jos būtų iškabintos matomiausiose vietose kad klientas prieš sėsdamas kirptis galėtų pasiskaityti.

Anonimas

Anonimas portretas
mokimose centre kirpimas po 2 ev.atveri kniga iki ruksejos vetos nera.studentai.pensininkai pilna kirpikla 6 mokines.vyrai normalius isvike. dar podariket dougejo mokimu centru.gauket pinegus.

Vile

Vile portretas
Gerai palygino vyriskos kojines ir moteriskos kojines. Kodel cia neiziurima diskriminacijos? Valdzia daugiau neturi ka veikti, nebera rimtu klausimu, kuriuos reikia spresti, kad uzsiima nesamonhemis?

Kodėl

Kodėl  portretas
Buvo laikai, kai plauku galiukus kirpo , o ne karpe, išeidavo visai gerai. Apie plaukų tiesinima prieš tai tik pinigų traukimas iš klientų.

Tikrai suvienodint

Tikrai suvienodint portretas
Kirpimo kaina turi būt vienoda vyrams ir moterims, tačiau šukuosenų, plaukų dažymo kaina turi būti išskirta. Labai daug moterų nori tik pasitrumpint plaukus ir jos nenori jokių plaukų šiaušimo, purškalų purškimo, tai turima omenyje apie kirpimus. Nes profesionalus kirpėjas panašiai sugaišta tiek vyro, tiek moters kirpimui. Kai kuriais atvejai vyrai "glostomi" net ilgiau ....

ausies nukirpimas 2 eurai

ausies  nukirpimas 2 eurai   portretas
abieju [nuolaida] uz tris..eurus

Loreta

Loreta portretas
Kad prašyti už kirpimą "gerus" pinigus ,turi buti padarytas ir darbas ,atitinkantis tą kainą.Nes dauguma kirpėjų nesugeba padaryti modelinį kirpimą.Kerpa bile kaip - visas beveik vienodai nukerpa,kaip sugeba.Kaip isikanda vieną kirpimą, taip ir varo visas vienodai.Atsiprašau tų kirpėjų, kurie yra profesionalai ir myli savo darbą, išmano jį.Dėja, tokių yra ne daug.Tą patį galiu pasakyti ir apie dažymą : parinkti žmogui tinkančią plaukų spalvą yra menas, reikia tą darbą išmanyti . Ne kiekvienas gali buti kirpėju- tam reikia turėti "gislelę" ,kaip sako liaudis.

*

* portretas
Mane tie kirpejai tai nervina, kerpa paprastai , viena kart paeme 10 eu uz kirpima, o kita karta paprase 14, o kerpa taip pat, ir visada po kirpimo turiu ka nors pataisyti, niekada nebuna gerai, o pinigus paimti tai sugeba, para..zitai. o mums atlyginimu tai niekas nekelia, o gyvenimas pablogejo 3.5 karto.

Gintautas

Gintautas portretas
Teoriškai yra tik viena galimybė, kad kainos būtų lygios ir vyrų ir moterų - tai kirpti visiškai plikai . Tik labai įdomu ar daug moterų norėtų tokios lygybės ?

Galerijos

Daugiau straipsnių