Quantcast

Kritikuoja D. Kreivio ketinimus pateikti elektros taupymo planą: visiškas absurdas

Seimo vicepirmininkas iš Darbo partijos Andrius Mazuronis kritikuoja energetikos ministro Dainiaus Kreivio ketinimus rudenį visuomenei pristatyti elektros taupymo planą. Anot jo, tokių iniciatyvų turėtų imtis nevyriausybinės organizacijos, o ne už visą energijos ūkį atsakingos institucijos.

„Vienintelis dalykas, ką tiksliai girdime iš ministerijos, kaip šitoje situacijoje padėti žmonėms elgtis, tai išleisti planą, kaip taupyti elektros energiją. Ir išleis jį gal po trijų ar keturių mėnesių. Tai aš ir taip žinau, kad, jei neįperku elektros energijos, aš išjungiu visus elektros prietaisus arba naudoju iki minimumo tą, ką galiu“, – penktadienį Žinių radijui sakė A. Mazuronis.

Todėl ministerijos ketinimai parengti elektros taupymo planą, „darbiečio“ teigimu, skamba kaip visiškas absurdas.

Tai aš ir taip žinau, kad, jei neįperku elektros energijos, aš išjungiu visus elektros prietaisus arba naudoju iki minimumo tą, ką galiu.

„Jei tokius pasiūlymus teiktų kažkokios nevyriausybinės organizacijos, aš sutinku, bet kai tokios iniciatyvos eina iš ministerijos, kuri atsakinga už visą energijos ūkį, man tai yra visiškas absurdas“, – pridūrė jis.

Primename, kad D. Kreivys dėl susidariusios situacijos elektros rinkoje ketina rugsėjį visuomenei pateikti elektros taupymo planą.

„Per rugsėjį bus paruošta visa programa, kartu su Lietuvos energetikos agentūra pateiksime visą planą, kaip tą galima būtų daryti“, – sakė ministras.

Kiek anksčiau ministras informavo ir tai, kad paskutinis – trečiasis – mažmeninės elektros rinkos liberalizavimo etapas bus atidėtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visa tai r o d o , jog paskirtas "ministras" KREIVYS,

visa tai r o d o , jog paskirtas "ministras" KREIVYS, portretas
yra a t s i t i k t i n i s ir nesąžiningas TIPAS, kuriam iš p a s k o s velkasi įvairūs nusikaltimai -- svarbiausia , jog ŠIMONYTĖ ,visa tai m a t y d a m a -- nepagrįstai dangsto blogą ministro veiklą--norėdama išgelbėti ,blogai dirbančią KONSERVŲ n e į g a l ę vyriausybę.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Mano elektros taupymo planas : - Šaldiklis jau deelektrifikuotas , o šaldytuvas laukia deelektrifikavimo ...

ai

ai portretas
sita sleivi tik i kalejima arba i durnyna uzdaryt
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių