Quantcast

Lietuvos gyventojų santaupos pensijoms siekia daugiau kaip 3 mlrd. eurų

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Ką gali padaryti politikai? Kodėl nenori? "Tačiau nieko nekalbama apie elementarius dalykus, kuriuos turėtų atlikti tie patys politikai – pagaliau sutvarkyti biudžetinių įstaigų darbuotojų atlyginimus, kad žmonės, atokesnėse savivaldybėse, kur biudžetinės įstaigos pagrindinis darbdavys, pagaliau galėtų tiesiog gyventi iš savo algos.Paskui biudžetinį sektorių pajudės ir privatus, nes, kol aplinkui vieni varguoliai, mokėti didesnių algų tiesiog nėra prasmės. Pigių darbuotojų, kurie negali išvažiuoti, nes juos laiko socialiniai ryšiai – sutuoktiniai, seni tėvai, maži vaikai, paskolos – dar pakanka. Kurti ilgalaikes regionų plėtros perspektyvas visgi ne verslo, o valdžios pareiga."

Kęstas

Kęstas portretas
Pavyzdžiui, sumažinus išlaidas taip vadinamai gynybai (o realiai otkatams už auksinius šaukštus), galima didinti algas valstybiniame sektoriuje. Kas trukdo? Tie, kas sėdi opozicijoje, pradės rėkti, kad rusai dar smarkiau puola. Kaimo moteriškės, kurios vienintelės balsuoja, puls į paniką ir išrinks į valdžią opoziciją, kuri dėl visa ko padidins išlaidas taip vadinamai gynybai. Mus valdo rėksniai (čia tu, broileri) ir panikuojančios moteriškės. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

trokstam amerikoniskos demokratijos. Noriu pavogti milijona

trokstam amerikoniskos demokratijos. Noriu pavogti milijona portretas
Vot kaip gerai. Jau laikas BANKROTINTI tas pensiju santaupas. Kaip gerai padare Amerikos bankininkai kai subankrotino visus pensiju fondus. Milijardai isgaravo per pora minuciu. Mokinkites lietuviski muzikai kaip reikia demokratiskai gyventi.

...

... portretas
OH: "Lietuvos gyventojų pensijų santaupos II pakopos fonduose 2018 metų pabaigoje sudarė 3,118 mlrd. eurų" - oh KIEK pinigų grobstymams (šalia skaitom kaip pinigus pašto vadovybė grobstė; ką tik buvo paviešinta kaip amerikėj buhalterė per savo aferas visą gamyklą prie bankroto privedė). Taip kad - visur tas pats: "Tik duokit MUMS pinigų kuriuos grobstyt galėtume!". O ir ta ESĄ grąža ne didesnė už infliaciją (o jei DAR paskui kažko tikėsitės, tai ir tą per pensijos mokėjimo metus infliacija suės!), BET - va, JAU dabar čia skaitom: "Konservatyvios investavimo pakraipos pensijų fondų rezultatas pernai buvo -0,4 proc., investuojančių į akcijas sudaro -6,3 proc." - VIEN praradimai (esą, metai sunkūs buvo), o juk apie krizę DAR tik kalbama, tai kai ji ateis - š. iš tų fondų liks. Taip kad - GAILA kad taip NIEKO ir neišmokom iš 'Sekundės': GERAI tik tuomet gyveno tie pinigų surinkinėtojai, mums ne tik kad NIEKO neliko, bet ir DAR ir paskui savo lėšomis tuos sukčius ir toliau išlaikyt turėjom

Galerijos

Daugiau straipsnių