Quantcast

M. Navickienė Jonavoje atidarys regioninį karjeros centrą

  • Teksto dydis:

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė pirmadienį Jonavoje atidarys Užimtumo tarnybos regioninį karjeros centrą.

Ji taip pat aplankys naujus bendruomeninius vaikų globos namus, susitiks su savivaldybės, socialinės ir užimtumo srities įstaigų, NVO, kitų institucijų atstovais, Trečiojo amžiaus universiteto bendruomene, apsilankys Neįgaliųjų veiklos centre ir Pabėgėlių priėmimo centre Rukloje, pranešė ministerija.

Užimtumo tarnyba šiais metais iš viso planuoja atidaryti 14 regioninių karjeros centrų. Tokie centrai jau veikia Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Tauragėje, Šiauliuose, Panevėžyje.

Svarbiausias jų tikslas – padėti pasirinkti profesiją, kuri būtų paklausi, atlieptų pagrindines šalies raidos kryptis, skatintų skaitmenizacijos, žaliosios ir žiedinės ekonomikos vystymąsi bei skatintų rinktis inžinerinės srities specialybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai ir yra šūdmalystės

Tai ir yra šūdmalystės portretas
lesyklos,išlaikomos iš mokesčių mokėtojų kišenės,kip ir visokios oatazitinės " nevyriausybinės organizacijos" skirtos ginti valkatų,nusikaltėlių ir seksualinių mažumų poreikius.

Ir kam tokių centrų reikia

Ir kam tokių centrų reikia  portretas
Tik dar daugiau dykaduoniu kontorų prikurs.

Onė

Onė portretas
Geriau tvarkyk Sodrą ta šaraškino kontora veda žmones iš proto
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių