Quantcast

Ministras negali atleisti G. Labanausko dėl jo nedarbingumo

Atleidžiamas viešosios įstaigos „Ekoagros“ vadovas Gintautas Labanauskas Eltai sakė, kad neprieštarauja atleidimui, tačiau nesutinka su spaudimu, kurį, jo teigimu, jam darė žemės ūkio ministras ir jo aplinka.

Tuo metu ministras Giedrius Surplys sakė šiuo metu negalintis atleisti „Ekoagros“ vadovo, nes šis turi nedarbingumą.

„Nei pavyko, nei nepavyko (atleisti G. Labanausko. - ELTA), nes jis nedirba. Yra laikinai paskirtas žmogus, kuris eina vadovo pareigas, o ponas Labanauskas turi nedarbingumo lapelį, kurį pastoviai prasitęsia“, - Eltai sakė G. Surplys.

Tuo metu G. Labanauskas sakė šiuo metu turintis sveikatos problemų, kurias išsprendus jis galės būti atleistas.

„Aš dabar tvarkausi sveikatos problemas ir tikiuosi jas išsispręsti. Tada jis galės mane atleisti, nors jis turėjo visas galimybes pagal teisės aktus tai padaryti prieš pusę metų“, - Eltai sakė G. Labanauskas.

Jis norėjo sudaryti viešojoje erdvėje nuomonę, kad aš pats noriu išeiti iš darbo, gąsdindamas mane, šantažuodamas, galų gale pasiūlydamas dviejų mėnesių išeitinę kompensaciją, tai toks, sakyčiau, netiesioginis papirkimas.

Jis taip pat sakė neprieštaraujantis tam, kad yra atleidžiamas, tačiau nesutinkantis su, jo teigimu, ministro ir jo aplinkos darytu spaudimu.

„Jeigu jis būtų atleidęs mane įstatymų jam suteikta teise, nebūčiau sakęs nė vieno prieštaraujančio žodžio. Bet jis norėjo sudaryti viešojoje erdvėje nuomonę, kad aš pats noriu išeiti iš darbo, gąsdindamas mane, šantažuodamas, galų gale pasiūlydamas dviejų mėnesių išeitinę kompensaciją, tai toks, sakyčiau, netiesioginis papirkimas. Tai su tuo nesutinku“, - kalbėjo G. Labanauskas.

ELTA primena, kad G. Labanauskas su žemės ūkio ministru yra įsivėlę į konfliktą. G. Labanauskas anksčiau teigė, esą turi duomenų dėl galimos korupcijos žemės ūkio srityje. Ministerijos teigimu, sprendimas nutraukti darbo sutartį su G. Labanausku yra susijęs su darbais, kurie nebuvo atlikti, „Ekoagros“ darbuotojų skundais ir tuo, kad kai kuriems į darbą priimamiems asmenims esą buvo sudaromos geresnės sąlygos.

Trečiadienį G. Surplys vyksta į „Ekoagros“, kur susitiks su laikinuoju vadovu ir įstaigos darbuotojais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šitas Labanauskas aferistas kaip virusas lengvai juo neatsikratysi.

INTERESNA

INTERESNA portretas
Interesna ar Labanauskas ant susikurto biuletenio sėdi ar guli.

loviui

loviui portretas
Sunku bus ir su buldozeriu nutraukt Labanauską,nes Kytrumo uždegimas,tai beveik nepagydoma liga.Žiūrėkit kiek jis muistėsi kol iš laivyno jį išjojo
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių