Quantcast

Nežinantiems, kur dėti pinigus – keturių žingsnių programa

Grįžti į straipsnį

As

As portretas
Norint iš banko pasiimt SAVO pinigus susiduri su juokingai žemais limitais. Pabandykit ponai bankininkai pragyvent mėnesi už 500 eurų

O kur

O kur portretas
programa nezinantiems kur gauti?

Tie

Tie portretas
Pinigai tik popieriukai, šiandien jie kažkiek vertingi, o rytoj tik vienai vietai nusisluostiti betiks. Infliacija didžiulė, ir bet kokie samprotavimai apie taupymą naudingi tik bankininkams.

Yra

Yra portretas
trumpesne - Tadas Blinda!

Reikia

Reikia portretas
pirkti auksą, sidabrą (platiną, paladį), investuoti į NT, ir pan. Tie visi gyvybės draudimai yra smegenų plovykla bėdžiams, kad būdamas ūbagu tarnautoju, kažkada galbūt sukaupsi varganus 100.000€, bet tik po 30 ar daugiau metų, ir neaišku kiek už tą sumą dar begalėsi sau leisti…

Užtektų vieno žingsnio

Užtektų vieno žingsnio portretas
Pravieniškių bankininkai greitai patartų kur dėti pinigus ;)

Patyręs.

Patyręs. portretas
Ne kaupkit daiktų. Jie tik vietą sandėliukuose užgriozdina. Nekaupkit drabužių. JUos ne tik kad pelės ėda, jie dar ir iš mados eina. Kaupkit pinigus, grynus. Jie bent jau nuo infiliacijos nuvertėja ir valdžia kas 20-25 m daro reformą, ir vėl jie vietos mažai užima. Pradėjau devintą dešimtį ir jau gerokai patyriau. Mačiau: Ostmarkę, Šervoncą, ILgąjį Rublį, Trumpąjį Rublį, Vagnorkę, Litą ir dabar Europeidas.

Artas

Artas portretas
Ne viskas teisinga, kas atrodo teisinga. Pvz kreditus grazinsi ir vel liksi psss. Atsiradus galimybei imdamas kredita vel mokesi trolinius mokescius. Tai pirma. Antra pinigai nuverteja, tad grazinsi menkesnes perkamosios galios popierius..., Ir pagalvok ar verta gyvenimo kokybe perkelti i busimus abejotinius laikus. Taupyti verta, tik neisproteti !

Anonimas

Anonimas portretas
Vaje vaje koks protingas patarėjas....10 metų būdamas jau tą žinojau. Gal dabartines feisbuko aukos ir nežqino ..

Galerijos

Daugiau straipsnių