Quantcast

Nuo Kinijos veiksmų nukentėjusiam verslui – 5 mln. eurų paramos, priimamos paraiškos

  • Teksto dydis:

Dėl Kinijos veiksmų sunkumų patiriantis Lietuvos smulkusis ir vidutinis verslas jau gali  prašyti paramos naujų rinkų ir partnerių paieškai. Tam skirta 5 mln. eurų, pranešė Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

„Tikimės, kad papildoma priemonė leis smulkiajam ir vidutiniam verslui saugiau jaustis ieškant naujų rinkų lietuviškai produkcijai“, – pranešime sakė ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Parama gali pasinaudoti įmonės, ne mažiau kaip 50 proc. pajamų gaunančios iš savo produkcijos pardavimo, o naujų rinkų ar partnerių paieškos projekto vertė gali siekti 100–300 tūkst. eurų.

Kompensuojamos tik po šių metų sausio patirtos išlaidos, įmonės turės prisidėti iki 30 procentų.

Priemonę „Naujos galimybės LT“ administruoja Lietuvos verslo paramos agentūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lantex

lantex portretas
AR NORITE PASKOLOS VERSLUI/INVESTICIJAI? Credit House YRA JUMS: lantexcreditfinancier @ outlook . com Suteikėme daugiau nei 180 mln. USD verslo paskolų daugiau nei 15 000 verslo savininkų, tokių kaip jūs. Naudojame savo paskirtą rizikos technologiją, kad suteiktume jums tinkamą verslo paskolą, kad galėtumėte plėsti savo verslą. Mūsų paslaugos yra greitos ir patikimos, paskolos patvirtinamos per 72 valandas nuo sėkmingos paraiškos pateikimo. Mes siūlome paskolas nuo mažiausiai 5000 USD iki didžiausios 500 mln. Esame sertifikuoti ir pas mus jūsų privatumas yra 100% saugus. Daugiau nesijaudinkite dėl savo paskolų ar finansų. _________________________________ Susisiekite su mumis šiandien per: lantexcreditfinancier @ outlook . com Gaukite greitosios paskolos patvirtinimą šiandien.

anonimas

anonimas portretas
ir vėl prisipirks bentliu nukentėjusiai psichikai gydyti

Prie ponu valdzios,

Prie ponu valdzios, portretas
ubagai sumoka ponams ju norimas pajamas...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių