Quantcast

Nuo pirmadienio į „Akropolius“ – tik turint galimybių pasą

Grįžti į straipsnį

>nrk

>nrk portretas
O Ispanijoje nebuvai? Ten tokių nesąmonių nėra. Tik nereikia aiškinti, kam ir kur sėdėti, kur eiti, o kur neiti. Štiš, višta, nekudakuok. Kai mokesčius mokėti, tai visiems reikia, ar ne?

nrk

nrk portretas
Ir ko jus vis burbuliuojat pries viska?? Nenorit nei skiepytis, nei galimybiu paso - sedekit namuose ir neburbuliuokit. Jums viskas negerai. Buvau Italijoj - visur reikia kaukiu ir Corona paso. Be jo neieisi nei i restorana ar kavine, nei i stoti nei i traukini. Net sedint traukinyje reikia buti su kauke. Aisku nedaug dziausmo vaziuojant sesias valandas. Bet tokia tvarka. Einant i stoti net temperatura matuojama infraraudonais spinduliais.Taigi toks dabar gyvenimas.

4

4 portretas
Wikipedia: Antivakseris - sveikas zmogus Vakseris - invalidas

Anonimas

Anonimas portretas
laukiam eiles bankrotu

GPasas

GPasas portretas
G-Pasas tai gondono pasas o ne galimybių pasą

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Pradžiai bankrutuos ar užsidarys nuomininkai, tada centrinė kiaulidė. Monopolistai nebankrutuos, bet nuostoliai bus milžiniški .

TURIU TIK LIETUVOS RESPUBLIKOS PASA

TURIU TIK LIETUVOS RESPUBLIKOS PASA portretas
Valio, as ten kojas nekelsiu ! O Akropolis tegul skaiciuoja ,,pelna" ! Ir dar pritarciau, jei gamyklos dydis kaip Akropolis, tegul ten taip pat ileidzia (jokiu neskiepytu zmoniu testavimu) tik su galimybes pasu ! Tada Lietuvos ekonomija tikrai atsigaus ! Ir dar apie ta debiliska pasa.... Vyras pasiskiepyjes, jo zmona ne. Ar vyras pries pasimylejima tures zmonai parodyti galimybes pasa ?

Freedom

Freedom portretas
Išsikasėt sau kapą

Psichinę

Psichinę portretas
prievartą toliau vartoja prieš neskiepytus žmones. Nes šitokio asmens laisvių ribojimo vyriausybė neturėtų kuo pagrįsti. Šitas ribojimas nepagrįstas ir neproporcingas, jis yra grynai tik savitikslis vyriausybės, o ne visuomenės sveikatai. Kaip pavadinti tokią vyriausybę, priėmusią tokius nutarimus, ir tokį seimą, kuris pasitiki tokia vyriausybe, kuri segreguoja žmones. Tai kaip vyriausybė ekgiasi, taip ir aš: nuo rytdienos man rusai ir žydai Lietuvoj ne žmonės, o LGBT- išnikai - iš viso smirdaliai AIDS nešiotojai.

Nusispjauti

Nusispjauti portretas
i jusu kaniusnes.Pilna normaliu ir nedydeliu parduotuviu.Jeigu reikes, apsiesiu ir be parduotuviu.

man dzin

man dzin portretas
ant Akropolio,kavinių,barų ir prekybos centrų,nes pirmenybę teikiu ŽMOGIŠKUMUI. Ir jei žmogus patriotas, priešininkas piliečių diskriminacijai ir tautos skaldymui,tai nesilankys tokiose vietose.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Šalintis ne tik covid burbulų - prekybos centrų, restoranų ir kavinių, bet ir paskiepytų triušių kurie yra pagrindiniai viruso platintojai. Jei sveikas žmogus suserga, jis gydosi, jei subadytas triušis suserga, tai mojuoja triušo pasu ir nevaržomai toliau platina ligą.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visos girdyklos ,šėryklos,spjaudiklines tai didžiausias užsikrėtimo židinys. Nereikia mums tu Akropoliu,Hipermaximu,žiūrėsime kuo baigsis .bus vieni nuostoliai. Juk yra parduotuvių ir be jų.Nesuviliosite draudimais virsti bandymo žiurkę.

manau

manau portretas
Covid veisyklos, nė vienas mąstantis žmogus į tas PC ir restoranų viruso platinimo veisyklas neis.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visi i Kauno Akropoli !!!

Dieduks

Dieduks portretas
Aš ten neisiu nes dabar bus užsikrėtimo taškai tokie centrai ir savaitės pabaigoje tūkstančiai sirgs

pensininkė

pensininkė portretas
man to Akropolio nereikia

Jomina

Jomina portretas
Esu persirgus, turiu pasą, bet kartu su skiepytais neisiu, didžiuliai ligos nešiotojai.

Norintiems

Norintiems  portretas
Skiepytis eurovaistinėse be galpaso atėmė galimybė ten patekti. Nors vaistinės plitas tikrai ne virš 1,5 t kv m . Kokie akropiliai . Kalba apie paso tikrinimą buvo apie parduotuvės, bet ne apie prekybos centrą.

pritariu

pritariu portretas
Išskyrus WC toje kiaulidėje nieko gero nėra :)

aš portretas
Nieko ten nepamečiau, pradžiai tegu bankrutuoja nuomininkai, tada ištuštėja salės ir į minusą dirba oligarchų arklidė.

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Verslininkai verkia, kaip jiems sunku, ir cia patys savo noru atsisako dalies iplauku.... koks skirtumas, is kokio zmogaus ateina pinigai, vis tiek pinigai.... ir taip lengvai atsisakys? Tai ko tada zliumbia?

Byle

Byle portretas
Na tas akropolio mertinas ir asi las. Nesibaigs ta pandemija niekada, nes ji deda valdziai auksinius kiausinius.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Remsim mažesnius verslus ir ūkininkus .Ant akropolio vyrai dės skersą, o moterys ... Remsim ūkininkus ir smulkųjį verslą.

PYYZDEC AKROPOLIAMS

PYYZDEC AKROPOLIAMS portretas
APSPJAUDISIM JŲ DURIS...

E.

E. portretas
Visos naujausios koncentruotos viruso versijos jūsų paslaugoms! Tereikia turėti g-pasą ir lankytis ten, kur normalūs ir sveiki neįleidžiami :)

.

. portretas
pohuj, viskas yra ir bus gerai AKROPOLIS

jo jo

jo jo portretas
Kioskėse auksai ir juodos pardavejos mokiniam vadoveliys parduod

WWW

WWW portretas
LINKIME TIEMS STORASIKNIAMS SAVININKAMS KAD JIE KUO GREICIAU BANKRUTUOTU.

Jojojo

Jojojo portretas
Pohui jūsų akropolei

Tikras absurdas

Tikras absurdas portretas
Neskiepytus vaikus iki 16 metų įleidžia, kaukių dėvėjimo nereikalauja (niekas kaukių nenešios, nes jos tik rekomenduojamos), skiepai mažai ką apsaugo - daugumai jie išvis neduoda jokios naudos. Nors esu skiepyta, Akropolyje nesilankysiu. Iš pradžių pažiūrėsiu, kiek atvejų bus po 10 dienų. Dabar viskas atrodo taip, tarsi pas mus ne tik skiepai privalomi - dabar kiekvienas dar ir persirgti privalės.

Dedalas

Dedalas portretas
Idiotai!

lobistas

lobistas portretas
įdomu bus perskaityti straipsnį po gero pusmečio. Nebus persiavę tapkių kažin? ahahaaaaa

Skiepų kortelė su QR kodu

Skiepų kortelė su QR kodu portretas
Kiekvienas skiepytas gavo skiepų kortelę su QR kodu. Taigi, patikrinti, ar esi skiepytas, galimybė yra ir be GP.. Kas sugalvojo DUBLIUOTI įrodymą, jog esi skiepytas??? Reikėjo kažkam iš savų organizuoti „„chaltūrą” iš valstybės biudžeto? Kad sukurtų programėlę išm. telefonams? Kiek dar bus piktnaudžiaujama tarnybine padėtimi, kiek dar švaistys valstybės pinigus? Skuba ištuštinti biudžetą, kol dar prieigą turite?

Lauris

Lauris  portretas
ASILO PASUI turim sakyti ne jis yra neteisetas O VAKCINOMS TURIM SAKYTI IRGI NE mes ne bandomieji triušei

Loni

Loni portretas
Na, na bus matyti kiek ilgai truks verslininkų ,,verslas,, PC ,,Akropolio,, ir kt PC centruose? Mes ne ,,bandymo triušiai,, palaikysime smulkesnius verslininkus.

Ot nustebino

Ot nustebino  portretas
Senai visiems yra aisku ka atstovauja visa situ "akropoliu" ermitazu" " senuku" bei visus per peti perspjovusi " maxsimos "grupe...senai buvo itarimas ,dar nuo tipo "referendumo" del stojimo i ta pasmirdusia es..situ Vergvaldziu visa kompanija tesiekia siauru savo kisenes tikslu, parduos bet ka, bet kada, bet kam... Visi kaltina tas nevisprotes vistas su nukvakeliu ir broileriu...Bet istiesu tai visa muzika sitame dabartiniame chaose uzsako Butent situ isvardytu imoniu akcininkai, valdytojai ,gen.direktoriai.. dabartinis fasizmas butent juose slypi . Man tik klausimas iskyla,,,,kodel jiem viso sito patiems reikia??? Kokia jie is to gauna nauda ???? Paimkit koki naaviciu, ar marcinkeviciu...jie tokias teisines firmas pasamdytu del tu vyriausybes nukvakimu kad simonke nezinotu i koki urva sulysti...sansu jai nebutu jokiu...,bet ne, jie kazkodel net su malonumu pritaria ir remia visa sita beprotybe

Anonimas

Anonimas portretas
SALIN landzbergio FASISTINIS REZIMAS. Boikotas prekybcentriu ir VISU landzberginiu bybciulpiu firmu ir kompaniju. Turiu gyvuliu pasa bet JUO NIEKADA ir NIEKUR NESINAUDOSIU. Mes visi 90 % Lietuvos zmoniu esami LYGUS ir LAISVI..(10 % - valstybes isdavikai, pi.de.ra.sai ir liberastiniai KGBistai.)

Loreta

Loreta portretas
O į Kauno Akropolį ? Tipo visi galės :):):)

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
:)))))) dezinfekuoja, nejuokinkit žmonių, dezinfikatorai

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Kaip į paštą patekt? O šiaip nusišikt ant to akropolio, nieko twn nėra.

Galerijos

Daugiau straipsnių