Quantcast

Baltarusijoje driekiasi milžiniškos vilkikų eilės: įvažiavimo į Lietuvą laukia ir aštuonias paras

  • Teksto dydis:

Transporto įmonės „Komlita“ atstovas Vitas Klimavičius tikina, kad šiuo metu Raigardo (Privalkos) pasienio punkte nusidriekusi 11 kilometrų eilė, kuri faktiškai nejuda. Anot jo, tokių eilių nėra buvę per visą veiklos istoriją.

„Ten įstrigę buvo du mano vilkikai ir jų vairuotojai. Praėjusį penktadienį iki sienos buvo likę mažiau nei 5 kilometrai, vakar dieną 160 metrų, o vakar vakare 11 valandą pirmajam automobiliui pavyko kirsti Lietuvos sieną. Eilėje jis praleido 8 paras. Kitas vilkikas tik neseniai atvyko, tad jei ir toliau taip bus dirbama – šią savaitę jis nekirs sienos“, – apie susidariusią situaciją teigia pašnekovas.

Anot V. Klimavičiaus, pirmadienį per 19 valandų vilkikas pajudėjo tik 340 metrų, o po pietų beveik keturias valandas išvis niekas nejudėjo.

„Nejauku net skambinti vairuotojams, jie pikti. Suprantu jų situaciją, tiek laiko praleisti automobilio kabinoje niekur nejudant labai sunku. Juk nėra galimybės nei nusiprausti, nei nueiti į tualetą, nei normaliai pavalgyti“, – teigia vežėjas.

Lietuvos nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ generalinis sekretorius Zenonas Buivydas tikina, kad situacija tikrai nėra normali. „Nuolat bendradarbiaujame su pasienyje įstrigusiais vežėjais. Situacija nepavydėtina. Jau ir dabar daugelis vilkikų renkasi kitus pasienio punktus, bet didelio pasirinkimo nėra.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Čia ne baltarusai nepraleidžia o lietuviai sėdi kompuose ir filmus žiuri išeina pavaikšto ir vėl ilenda inamelį tik viskuo kaltina baltarusus lietuviai užkišo muitine

Biski nustebes

Biski nustebes portretas
O ko jus tikejotes? Stovesit ir po 16 paru....kreipkites i Gabri, išgelbes gal.....su BATKA pyktis nereikejo, dekit dar daugiau sankciju....sekmes... P.S.ir siaip, kokio b....io jus cia vaziuojat? Yra vakaru salys, jokiu muitiniu, geri keliai, kroviniu netruksta, tik dirbti belieka.

nija

nija portretas
nelabai apie tai ir raso,matyt problemos ir nera,tik vairuotojai vargsta,kaip isivaizduojama vairuotoja astuonias paras laukuose,nei vandens,nei tualeto,nei maisto gal,ir virsininkas bijo paskambinti nes vairuotojas piktas,o gal jam reikia ko nors,vaistu,pinigu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių