Quantcast

Prekybos vietose – draudimas nemokamai dalyti plastikinius pirkinių maišelius

Grįžti į straipsnį

Gal

Gal portretas
Kas pasakys, kur nemokami firminiai plastikiniai maišai buvo ? Jau daug metų tik už pinigus . Mūsų aplinkosaugos sargai gyvena tikrai komunizme,kur žadėjo viską už dyką.

Andrius

Andrius portretas
Net nebeskaitau ką čia rašo nes greit viskas bus mokama arba draudžiama bloga darosi.. Welcome to Lithuania!

Vika

Vika portretas
I daugkartinio naudojimo maiselius nesudesi darzoviu, jeigu perki ir bulviu,ir svogunu,ir pomidoru ir,sakysim, obuoliu. Nori nenori renkiesi vienkartinius, nes kazkur sudeti prekes reikia, kadangi jos sveriamos. Dabar vartotojai pasidare kalti,kad gamintojai kiekviena smulkmena pakuoja i plastika,pvz. 4 desreles ar keli gabaliukai pjaustytos desros. Taip isivaziavo, kad viska pakuoja, o valdzia to nemato. Kiekviena diena nesu i rusiuojamus konteinerius plastika ir galvoju,kad tai kazkoks siubas. Cia turi imtis priemoniu valdzia visame pasaulyje, nes mes uz tas pakuotes,kurias po to ismetame, ir sumokame.

Vytautas

Vytautas portretas
Maziau reklamos, daugiau kokybes; maziau maiseliu,daugiau svaros ir ekonomiskumo !

Vida

Vida portretas
Labai idomu, kai perki maiseli uz pinigus - tai jau jis gamtos netersia ? Gal baikit viska fasuot sakyciau. Nes dabar viskas storose pakuotese - desreles, suris, silke ir dar bele kas.

cianidas

cianidas portretas
zurnaliugos,parodykit,kuris PC dalino nemokamai tuos maiselius

...

... portretas
Mokėt SAVO pinigus kad paskui tais maišeliais kažkokią svetimą firmą reklamuot?.. geriau pasakykit KADA nustosit tą reklaminį šlamštą į MŪSŲ pašto dėžutes kišt?.. (tuo labiau kad paskui už tai vis vien MES turim sumokėt... ir DAR antrąsyk - už tų šiukšlių išvežimą).

seniokas

seniokas portretas
tai kad su logotipais darmai niekas ir nedalyno mai6eli7

...

... portretas
Viskas tik tam kad iš žmogelio paskutinius centus išlupt.

Galerijos

Daugiau straipsnių