Quantcast

SEB banko analitikai: Lietuvos ekonomika šiemet augo dukart sparčiau nei euro zona

Grįžti į straipsnį

omen

omen portretas
Kaip gali augti tai ko nėra ? Mus plėšiančio užsienio banko klerkas plauna smegenis , nori prie lovio. Jei pastatys jį prezidentu Lietuva bus ekomiškai pirmajauti šalis pasaulyje. Jie galvoja, kad aplink vien durnoai.

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYBĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

...

... portretas
Jeeep... visai kaip ir anais laikais kai komunizmą kūrėm'... :/

Leonardas

Leonardas portretas
Jau kuris laikas suku galvą, kodėl nei iš šio, nei iš to pradėjau taip gerai jaustis? Jei ne šio ponulio liežuvis, taip ir būčiau pražiopsojęs, kad gyvenimas dvigubai pagerėjo...

as

as portretas
Gitanai, a girdz, ryt vel busi?

S.

S. portretas
Ekonomika kyla o MMA padidint bent iki 430 Eur. niekaip nenori.

kaunietis

kaunietis portretas
Dirbu Kauno visuomeniniame transporte "Kauno autobusai" vairuotoju. Mūsų įmonėje algos nekyla jau kelis metus, kai Lietuvoje vidurkis algų kilimo po 7-9 procentus kasmet. Kaune pabaigoje sovietinio laikotarpio , kiek pamenu iš spaudos, jau buvo gimęs 400-tūkstantasis miestietis, kai dabar nėra ir 300 tūkst. Ar nebus taip , kad po kurio laiko Kaunas bus kaip regionų miesteliai, kur gatvės sutvarkytos, parkai sutvarkyti, ...BET MIESTAS PUSTUŠTIS ???

na

na portretas
tuo patikėti galima tik tuo atveju, jei tą kilimą jaučia ir gyventojai (dauguma jų), o jei to nejaučia, tai arba tai melas, arba Valstybė tiesiog išnaudoja savo piliečius, leisdama pinigus nežinia kam.

:)))

:))) portretas
po euro ivedimo kainos nekils... :)))

visiskas

visiskas   portretas
Gitanas .......jy galim pasiust tik ,,, eik tu Gitanai....y preziudentus,,,, arba ,,dar toliau...

as

as portretas
Ir vel Gitanas.

gana

gana portretas
jo sako tiesa todel kai eini i parduove perki tik akcines prekes nors virtualiu pinigu del augimo pilnos kisenes nes ivedus eura viskas pabrango o dar zitas banko tarnas nori i prezidentus

Lietuvis

Lietuvis portretas
Šitas melagis mums siūlė įsivesti eurą, sakė integruosimės į ES, bus geriau! O gavos priešingai, kainos pakilo 3,5 karto! Melagis Nausėda! Gyvenime nebalsuosiu už jį! Ir plius, kai jis kišamas mums per visus galus, daug įtarimų kelia!!! Jis juk bankų statytinis!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių