Quantcast

V. Sutkus žada tartis su verslo bendruomene dėl ateities LVK prezidento pareigose

Lobistų korupcijos byloje įtariamas Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) prezidentas Valdas Sutkus žada tartis su verslo bendruomene dėl ateities konfederacijos prezidento pareigose.

„Aš esu pasiruošęs įvairiems žingsniams, bet tai yra verslo bendruomenės sprendimas, tai aš norėsiu – dar tikrai neturėjau laiko – pasikalbėti su bendražygiais iš LVK, kokie sprendimai šiandien būtų geriausi“, – LRT laidoje „Dienos tema“ trečiadienį sakė V. Sutkus.

„Aš tikrai nesilaikau įsikibęs savo kėdės, bet taip pat nesijaučiu kaltas, tai dėl to noriu pajusti nuotaikas ir nuomones, kokios yra susidariusios mūsų verslo bendruomenėje ir priimti pačius geriausius sprendimus – organizacijai pačius geriausius sprendimus“, – pridūrė jis.

Jam pareikšti įtarimai teisėsaugos šiuo metu atliekamame tyrime dėl įtariamo stambaus masto kyšininkavimo, papirkimo, prekybos poveikiu, turto iššvaistymo ir dokumentų klastojimo.

LVK prezidentu V. Sutkus dirba nuo 2010 metų, anksčiau jis yra dirbęs Lietuvos pramonininkų konfederacijoje, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmuose bei bendrovėse „Achemos grupė“ ir „Fima“, praeityje yra dirbęs „MG Baltic“ korporatyvinių reikalų direktoriumi bei tuometinio prezidento Rolando Pakso visuomeniniu patarėju ekonomikos klausimais.

Registrų centro duomenimis, V. Sutkus šiuo metu taip pat yra konsultacijų bendrovės „Bonum Partners“ akcininkas ir vadovas. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lozorius

Lozorius portretas
Jau per velu tartis,reikia tyliai iseiti i vienuolyna ir apmastyti savo gyvenima.Sutkau, praleidote momenta kuomet Jus ir jusu aplinkos zmones nepastebejo,kad pinigai is tarno pavirto Jusu seimininku.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokie jie verslininkai buve spekuliantai prisivoge is Lietuvos milijonus o dabar tipo verslininkai ITEISINTIS VAGYS LIETUVOS PER TOKIUS IR ZMONES SKURSTA

Antanas

Antanas  portretas
Jokio patriotzmo, tiktai verslas. Įdomu ar turi tas tipelis valstybės apdovanojima, ta prasme kryžiuka, medaliukų, ta prasme už nuopelnus Lietuvai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių