Quantcast

Vaistininkai – sistemos spąstuose: priedai už parduotus vaistus ir spaudimas įvykdyti normas

Grįžti į straipsnį

na

na portretas
draugė turi širdies problemų, išrašo gydytoja kompensuojamus vaistus..prie tų dar išrašė nuo šizofronejos...greit draugė nulėkė pas gyd. ta šaltai atsakė na širdininkui šie vaistai nepakenks...juokas pro ašaras labai reik žiūrėti ką rašo..nes rašo daug kad tik vaistininkai neštų pelnus. Geros visiems sveikatos ...medicina galinga ar ne?

Klpd.

Klpd. portretas
Senas ir bjaurus dalykas. Valstybinė sveikatos apsaugos sistema prijungta prie tarptautinės farmacijos mafijos sistemos...Vien geležinė taisyklė kuomet neleidžiama vaistus importuoti iš kitų šalių o tik iš ten iš kur nurodyta, yra blogybė. O kur dar brangiųjų priešvėžinių ar kitų vaistų įvežimas per visokias sukurtas pacientų organizacijas, VŠĮ, fondus kurie galimai priklauso tik tam pačiam korupcijos klubui?Nu žodžiu.. Vaistininkams - užuojauta..

Bdn

Bdn portretas
Dabar jau papildų lapeliais nenusipirksi ,nori nenori ,turi pirkti vią pakuotę ,nors ten jų pusei metų ,Niekadamjiems negana ,per prievartą turi žmogus pirkti ,nors gal tiek ir nereikia Be to kosminės kainos ,o kai visokių vaistų reikia ,tai tiesiogneišneša kišenė ,bet jiems nusispjaut - svarbu pelnas .

Fėja

Fėja  portretas
Aš anksčiau vilkdavau tuos papildus į namus maišais ir rydavau saujomis. Jaučiausi vis blogyn. Proto įgavau, kai pažiūrėjau A. Unikausko vedamas laidas. Visus papildus nuleidau į klozetą, pradėjau sveikiau maitintis, daugiau vaikščioti ir kažkaip stebuklingai pasveikau. Papildai-tai komercija.

Na slaugytojos nedirba gydytoju darbo

Na slaugytojos nedirba gydytoju darbo portretas
Tad farmakotechnikai negali dirbti universitetini issilavinima turinciu vaistininku darbo. Elementaru

Farmakotechnikas

Farmakotechnikas portretas
Vaistininkai ir farmakotechnikai, okartais ir gydytojai dalyvauja tose pačiose konferensijose ir klauso tas pačias paskaitas.120 val.,tiek reikia per penkis metus išklausyti paskaitų.Iš vaistų, kurie buvo vartojami iki 1990m. nedaug likę,todėl apie naujus vaistus mokomės kartu,tačiau vaistininkai turi tokią savybę,pavydėti,nors ir gauna žymiai didesnius atlyginimus už tą patį darbą, nesuprantu,

kekvienas isgyditas patsientas - nuostolis

kekvienas isgyditas patsientas - nuostolis portretas
gydit reuikia ilgai ir su daug vaistu... i tebunie jum gherove... biznis ir nieko asmenisko...

R

R portretas
Už tai ir kiša ,,krakmolo ir gliukozės" rinkinius gražiose pakuotėse. O kai pažiūri kiek ten vaisto....taip ir nykstam.

PSD vezdu trenktas

PSD vezdu trenktas portretas
is po prievartine vakcinacijos testu kaukiu ir QR kodu... pasakykit ar galimu kuo nors pasitiket elektrikuir kitu aferistu geroves valstybeje ?

pensininkė

pensininkė portretas
taip už vieno kainą gauni du , bet tai ta kaina yra už abu viena o antra kam man reikia dviejų tuo viskas ir pasakyta kad vaistininkai grūda vaistus papildus per prievartą

nu baikit

nu baikit  portretas
gi daba 'maisto papildai' tapo " butiniausi" 'vaistai' kurie nieko bendro neturi su žmogaus Gydymu.

Rimvidas

Rimvidas portretas
Kad dabar vaistines kaip ir nebereikalingos,kadangi beveik visi vaistai receptiniai,visvien pas gydytoja reikia eiti,tai uztenka vienos vaistines salia poliklinikos,o visa kita kosmetikos skyriai gali prekiauti.

Galerijos

Daugiau straipsnių