Quantcast

Valstybės biudžeto pajamos šiemet augo 21,9 proc.

  • Teksto dydis:

Šiemet sausį–liepą valstybės ir savivaldybių biudžetai gavo 9,2 mlrd. eurų pajamų – 23,2 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu, tai sudarė 63,5 proc. metinio pajamų plano.

Vien į valstybės biudžetą gauta 7,5 mlrd. eurų – 21,9 proc. daugiau, pranešė Finansų ministerija.

Iš mokesčių gauta 7 mlrd. eurų – 22,7 proc. daugiau nei pernai sausį-liepą, iš pridėtinės vertės mokesčio (PVM) – 3,4 mlrd. eurų – 22,9 proc. daugiau.

Valstybės ir savivaldybių biudžetų pajamos iš gyventojų pajamų mokesčio (GPM) buvo 2,8 mlrd. eurų – 29,1 proc. daugiau. Už visas akcizines prekes gauta 958,4 mln. eurų – 4,2 proc. daugiau, pelno mokesčio įplaukos siekė 996,3 mln. eurų – 33,3 proc. daugiau.

Kitų nemokestinių pajamų, išskyrus Europos Sąjungos lėšas, į valstybės biudžetą gauta 452,3 mln. eurų – 10,8 proc. daugiau.


Šiame straipsnyje: biudžetasbiudžeto pajamos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
prie tokios infliacijos tai ir pajamos dideja apiplesiant lietuvos gyventojus

Būtent

Būtent  portretas
Kuo kainos didesnės, tuo valdžia riaugeja nuo pinigų...ir tas melavimas valdžios kad ai elektra brangi biurokratams viena laisva dieną į savaitę....nėra lėšų mokykloms šildyti, elektrai sumokėti ir t.t....nera lėšų MMA kelti ir t.t...nera lėšų supuvusius kelius tvarkyti ir t.t....nemeluokit prašome LR vyriausybė...

ai

ai portretas
kur neaugs sitiek pabranginus elektra...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių