Quantcast

Dovanos vyrams Kalėdų proga: penkios idėjos

  • Teksto dydis:

Jeigu jūsų vyras yra tas žmogus, kuris, atrodo, turi viską, nebus paprasta jam rasti tobulą kalėdinę dovaną. O tokią įteikti dažniausiai norisi, kadangi tai yra šventė, kurios metu dėmesys bei atsidavimas yra svarbiausia.

Pateiksime 5 dovanų idėjas ir tikimės, kad kuri nors jums imponuos. Konkrečiai nebus tinkama jums, tačiau – jūsų vyrui. O kuo jis yra geriau pažįstamas, tuo ir dovanų paieškos dažniausiai greitesnės ir paprastesnės.

Vyrai yra praktiški ir dažniausiai vertina tokias dovanas, kurios bus panaudojamos. Štai marškinėliai – viena jų. Tačiau mes siūlome dovanoti ne paprastus, bet konkrečiam vyrui skirtus marškinėlius.

Unisex marškinėliai su jūsų dizainu

Partnerio nuotr.

Užsisakyti galite printcre.lt.

Jie gali būti dekoruoti spauda arba siuvinėjimo metodu, tad jums tik reikia nuspręsti, koks užrašas juos papuoš. Žinoma, kad jis turi atitikti to vyro, kuris gaus dovaną, gyvenimo būdą, moto, charakterį… Galbūt mylimas žmogus turi hobį? Jis gali padėti greičiau nuspręsti dėl tinkamo užrašo pasirinkimo.

Dėlionė su jūsų nuotrauka

Partnerio nuotr.

Užsisakyti galite breto.lt

Vyrams, kurie labai vertina esančius aplink juos žmones, tikrai labai patiks dėlionė, kuri leis ne tik smagiai praleisti laiką renkant paveiksliuką, tačiau ir vėliau nudžiugti pamačius, kad jame – mylimi asmenys. Patys renkatės nuotrauką, kuri bus paverčiama dėlione. Esame tikri, kad tokia dovana sukels vien tik geriausius jausmus.

Siuvinėtas unisex džemperis su kapišonu

Partnerio nuotr.

Užsisakyti galite printcre.lt.

Padovanokite džemperį, kuris bus skirtas konkrečiam vyrui. Kodėl jis bus unikalus? Kadangi jį gali puošti toks siuvinėtas užrašas, kokį pasirinksite. Tai gali būti vyro vardas arba jo gyvenimo moto. Galbūt mylimas vyras turi kokį nors hobį ir tam tikri žodžiai labai puikiai perteiktų jį? Papuoškite jais drabužius ir dėvėdamas vyras visada jausis ne tik puikiai, tačiau ir atsimins jus. Juk gera įteikti tokias dovanas, kurios ir po daugelio metų vis dar kelia pozityvias emocijas ir tuo pačiu siejasi su konkrečiu žmogumi.

Švytintis tamsoje stalo futbolas

Partnerio nuotr.

Užsisakyti galite breto.lt.

Kad ir koks yra jūsų vyras, kad ir kokie jo hobiai bei charakteris, tačiau tam tikros dovanos yra universalios ir dažniausiai patinka daugeliui. Viena tokių yra mini stalo futbolas, kuris leis smagiai leisti laiką ne tik su draugų kompanija, tačiau ir antra puse, net vaikais. O dar geriau nei paprastas stalo futbolas yra toks, kuris šviečia tamsoje. Tam tikra prasme tai gali būti ir skoninga interjero puošmena. O svarbiausia – praktiška ir naudojama.

Siuvinėta prijuostė

Partnerio nuotr.

Užsisakyti galite printcre.lt.

Galiausiai, vyrams, kurie mėgsta gaminti, visada geras pasirinkimas yra prijuostės. Tiesa, tai gali būti puiki dovana ne tik tiems, kurie mielai gamina, tačiau taip pat ir tiems, kurie kaip tik namuose mažai šeimininkauja, tačiau moterys norėtų, kad vyrai tai darytų dažniau. Tokiu atveju prijuostė gali būti puikus stimulas imti į rankas puodus ir išbandyti naujus receptus. Kartu įteikite ir receptų knygą. O šio modelio prijuostės yra puikios dėl to, kad jas gali papuošti jūsų pasirinktas užrašas, toks siuvinys, koks atrodo geriausiai tinkamas konkrečiam vyrui.

Gera padaryti mylimam žmogui staigmeną bei įteikti tokią dovaną, kuri jam atrodo artima, šilta ir svarbiausia – bus naudojama. Linkime atsakingai paieškoti bei rasti tokią ir jums.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Bereikia man jokių dovanų. Turiu visko.

Aha

Aha portretas
Įrašyti juos į kursus. Nosies krapštymo ir draugo prostatos kutenimo. Ir bus ramios gražios Kalėdos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių