Quantcast

Į Lietuvą grįžta pasaulinės motociklininkų federacijos klasikinis mototuristų renginys

Į Lietuvą po penkerių metų pertraukos grįžta pasaulinės motociklininkų federacijos FIM klasikinis mototuristų renginys.

2018 m. Trakuose vyko „FIM Rally“, pritraukęs netoli tūkstančio motociklininkų iš viso pasaulio. Šiais metais Lietuva didžiuojasi suteikta galimybe organizuoti „FIM Motocamp“, kuris vyks jau 40-tą kartą ir pirmą kartą Lietuvoje. Renginys kasmet vyksta vis kitoje šalyje, suteikdamas organizuojančiai šaliai galimybę parodyti svečiams iš viso pasaulio savo kultūrą, istoriją, paveldą, gamtą, virtuvę.

„FIM Motocamp“ pritraukia 200-400 dalyvių iš maždaug 20 skirtingų šalių, kurie visą savaitę gyvena palapinėse kruopščiai parinktame kempinge, vyksta į ekskursijas, reprezentuoja savo šalis.

Jau rugpjūčio pirmomis dienomis Kauno apylinkėse bus galima sutikti būrelius užsienio svečių, vykstančių į ekskursijas. Bus lankoma Veliuona, Raudonė, Panemunė, taip pat keltu „Vilkynė“ dalyviai kelsis per Nemuną, lankys Zyplių dvarą, Gelgaudiškį, Rūdšilio partizanų bunkerį.

Rugpjūčio 5 dieną visi dalyviai, pasipuošę tautine atributika, kolona nuo Kulautuvos per Raudondvarį, Raudondvario plentą judės į Kauno Rotušės aikštę. Mototuristai iš Kulautuvos pajudės 11 val. 30 min., o į Kauno Rotušės aikštę atvyks 12 val. Nuo 12 iki 16 val. kviečiame miesto svečius ir gyventojus atvykti pasigrožėti išskirtiniu reginiu, pabendrauti su užsienio mototuristais.

Renginį organizuoja Lietuvos Motociklų Sporto Federacijos narys Baikerių Klubas „Forever Free MCC“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo jo

Jo jo portretas
Vatai tik putino mociklistsi svarbūs ...

Tikiuosi

Tikiuosi portretas
Vagneris neatvažiuos...

Eina jie

Eina jie  portretas
nx.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių