Quantcast

Kūrybinių dirbtuvių metu – galimybė pasigaminti fotoaparatą

  • Teksto dydis:

Nacionalinės bibliotekos Paslaugų departamento Muzikos ir vizualiųjų menų skyrius vilniečius ir miesto svečius kviečia į kūrybines dirbtuves, kurių metu dalyviai galės patys pasigaminti fotoaparatą „Pinhole“.

„Pinhole“ fotoaparatas – tai fotoaparatas be įprasto objektyvo. Šviesos srautas į jį patenka pro labai mažą, adata išdurtą skylutę (angl. pin – smeigtukas, hole – skylė).

Šiam fotoaparatui pasigaminti tereikia degtukų dėžutės ir fotojuostelės, todėl organizatoriai ragina pasiimti šias dvi priemones su savimi ir atvykti į dirbtuves. Čia savo patirtimi dalysis Nacionalinės bibliotekos Paslaugų departamento Muzikos ir vizualiųjų menų skyriaus kultūrinės veiklos vadybininkė Monika Ivaškaitė.

Visi norintys meistrauti fotoaparatus laukiami lapkričio 7 d. 12.30 val. ir lapkričio 26 d. 12 val. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) V a. meno erdvėje.

Numatoma renginio trukmė – iki 2,5 val. 

Dalyvių skaičius ribotas, todėl norintys privalo registruotis el. paštu monika.ivaskaite@lnb.lt.

Registruojantis būtina nurodyti vardą ir pageidaujamą dalyvavimo dirbtuvėse datą. Dalyviui turi būti ne mažiau kaip 16-lika metų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių