Quantcast

Kelios dešimtys senjorų susidomėjo galimybe tapti šeimininkų netekusių gyvūnų globėjais

Kelios dešimtys senjorų susidomėjo šios savaitės pradžioje paskelbta Vilniaus savivaldybės galimybe tapti šeimininkų netekusių gyvūnų globėjais.

„Susidomėjimas programa – labai didelis: vos paskelbus apie jos pradžią, jau sulaukėme daugiau nei 30 skambučių. Susipažinti su gyvūnais buvo atvykę dešimt senjorų, iš jų šeši jau išsirinko globotinius“, – BNS sakė Vilniaus gyvūnų globos namų direktorė Agnė Žėbienė.

„Per kelias artimiausias dienas su jais dar aptarsime visas laikinosios globos sąlygas, pasirašysime laikinosios globos sutartis ir atvešime pūkuotus draugus naujiesiems šeimininkams“, – pridūrė ji.

Iš šešių pasirinktų globoti gyvūnų – keturi šunys ir dvi katės.

Pagal programą „Senjoras – senjorui“, 65 metų ir vyresni senjorai, taip pat ir gyvenantys senjorų globos namuose, gali tapti pasirinkto gyvūno laikinaisiais globėjais. Jiems reikia atvykti į savivaldybės  įmonės „Grinda“ administruojamus gyvūnų globos namus, išsirinkti norimą augintinį bei sudaryti laikinosios gyvūno globos sutartį.

Augintinio išlaikymu – pašaru, kraiku, gyvūno būkle bei veterinarine priežiūra ir toliau rūpinsis gyvūnų globos namai, o gyvūno globėjas jį vedžios, leis laisvalaikį bei su juo dalinsis savo rūpesčiu ir dėmesiu.

Jei senjoras nebegalėtų pasirūpinti keturkoju, jis sugrįžtų į prieglaudą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>To hmm

>To hmm portretas
Nelygu kaip pažiūrėsi... Gyvūnams globoti gal ir ne per seni, bet darbdaviams jau nuo keturiasdešimties "seniai". Atsiprašau, aš čia nelabai į temą...

Sekmes

Sekmes portretas
Gera mintis. Romoje ,Italijoje benames kates priziuri vienuoles. Turistai fotografuojasi su jomis.Norintys gali " isivaikinti" kate ir skiria atrodo jai lesas, o prieglaudos darbuotojos siuncia " iteviams" nuotraukas kaip gyvena.

To hmm

To hmm portretas
Siaip tai 65 metu dar ne senute.Gali buti ir sinjorita. Labai geras projektas.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių