Quantcast

Vilniaus stoties rajonas – paplūdęs alkoholiu: prisigėrę tautiečiai į darbą paleidžia kumščius

  • Teksto dydis:

Vilniaus stoties rajonas – tarytum miesto vartai, per kuriuos pirmiausia žengia į miestą atvykusieji. Vartai nors ir apverktini, tačiau alkoholiu pasigirti gali. Išėjęs iš stoties kur tik pažvelgsi, ten gausi alaus, pasakojama LNK reportaže.

Stoties prieigose veikiančiose aludėse prisigėrę tautiečiai į darbą paleidžia kumščius, plėšikauja ir kabinėjasi prie žmonių.

Vos pakalbantis miegojęs žmogus po kelių akimirkų kilo it feniksas iš pelenų.

„Kabinėjiesi? Galiu duoti į snukį“, – sakė vyras.

Bet greitai prasidėjęs konfliktas greitai ir pasibaigė. Sako, kad tokie čia – kasdienybė, tik į galvą gauna ne visi.

„Aš čia dirbu jau keturiolika metų, tai mane tikrai gerbia“, – teigė barmenė.

Liudytojo užfiksuoti vaizdai – prie baro vyrai puola vienas kitam į atlapus. Ten dirbanti, veido nenorinti rodyti moteris sako, kad darbe pasitaiko visko.

„Ir tarp blaivių būna. Tikriausiai kompanijoje jie tarpusavyje pešasi“, – sakė moteris.

Didžiausią susirūpinimą, anot policijos, kelia reportaže rodomas baras, mat kai likę dirba iki 20 val., šis alų pilsto iki pat vidurnakčio.

„Su raštu kreipėmės į Savivaldybę, pateikdami kriminogeninę situaciją, kad galbūt apribotų licencijas, spręstų klausimą dėl tų barų-kavinių“, – kalbėjo Vilniaus miesto trečio policijos komisariato viršininkas Žydrūnas Rimkevičius.

Greta – ir taksi aikštelė, todėl taksistai mato baisius vaizdus. Esą su baro savininkais buvo kalbėta jau ne kartą, tačiau esminių pokyčių nematyti. Kai kurie lankytojai pastebi, kad tokiai mažai teritorijai barų skaičius čia yra gerokai per didelis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Baro darbuotoja tokiai minčiai nepritaria.

„Jeigu barų nebus čia, tai žmonės eis į kitus rajonus. Kiekviename rajone yra pilna barų“, – teigė moteris.

Tik kai koncentracija didesnė, tai ir nusikalstamumas auga. Policija vos spėja priimti pareiškimus. Kito liudytojo kadruose užfiksuota, kaip išgėrę vyrai lyg atsisveikindami apsikabina, o tuo momentu naujas draugas ima ir iš kišenės ištraukia piniginę.

„Nemaža dalis nukentėjusiųjų būna visiškai neblaivūs, kurie arba pajuda sunkiai, arba nesiorientuoja aplinkoje. Jų bejėgiška būkle pasinaudoja asmenys, kurie galima padarė nusikalstamas veikas“, – tęsė Ž. Rimkevičius.

Policija įveda specialų planą ir didina stoties teritorijos kontrolę.

Visgi, ne vien alkoholis čia problema. Netoli stoties randamas ne vienas švirkštas. Narkotikų prekyba čia tiesiog klesti.

„Pradėta ne mažiau penkių ikiteisminių tyrimų“, – kalbėjo Ž. Rimkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o tas

o tas portretas
žurnaliūga tikrai vištgaidis. Susitraukęs, kūdutis - tikras gaidys. Konservatorius, škia. Gaidžio pūtė.

Nieko!

Nieko! portretas
Tuoj pasivysim JAV,tada prigere saudys!

Klaipėdoje padugnių lokacija Parko g 1

Klaipėdoje padugnių lokacija Parko g 1 portretas
Visur, kur telkiasi idiotai, kriminaliniai nusikaltėliai, kyšius imantis jurisdikcijos atstovai ir korumpuoti medikai, padėtis liūdna. Vilniuje tikroji Siodom ir Gomora yra Pavilnių Nuosavų namų rajonas, ten gausu jurisdikcijos atstovų su narkomanais savo vaikais siautėja metų metus nestabdomi O korupcijos inicijavimas, sumanymai kaip vėl ir vėl prokuroro dukrai ar kokio muzikanto vaikams išvedžioti narkotikus netegistravus viešai didelių narkotikų kiekių išvedžiojimų paprasčiausiai policininkų ir medicinos darbuotojų, visa tai vyksta per MRU. Iš esmės bet kuris policininkas ar statutinių tarnautojas teismuose besusukiojantis teisėjas ar advokatas, valdininkas ...prokuroras, medikas, kuris iš kuklios algos tampa ėspųdingo kiekio nekilnojamo turto savininku ,,,, visas šitas koruocinis liūnas turi ištakas MRU. Žmigeliukai giliai purve. Ypač policija, ikiteisminio tyrimo grandis, profesūra...jie pysžydžiai, idiotai, daugelio mamos- dvokuantys gyvuliai, nei žydės, nei ukrainietės...šiuk
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių