Quantcast

Dėl galimos prievartos per „Rammstein“ koncertą Lietuvos policija ikiteisminio tyrimo nepradės

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija patvirtino, kad tyrimas dėl to, jog „Rammstein“ koncerte gegužę lankytoja galimai buvo apsvaiginta ir patyrė seksualinę prievartą, nebus pradėtas.

Apie tai praneša portalas lrt.lt.

Tačiau pasauliniu virtęs skandalas, gegužę prasidėjęs Vilniuje, sulaukė Vokietijos prokuratūros dėmesio.

Naujieną, kad Lietuvos policija nesiims tyrimo, trečiadienį pranešė Vokietijos žiniasklaida. Buvo skelbiama, kad prieš kelias dienas Lietuvos policija nutraukė tyrimą, o galima auka, kuri kaltina grupės lyderį Tillą Lindemaną, nesutinka su tokiu policijos sprendimu, paskelbė oficialų skundą.

Kaip LRT.lt informavo Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, tyrimas buvo ne nutrauktas, o priimtas sprendimas jo nepradėti.

Priminsime, kad gegužės pabaigoje Lietuvos policija apklausė Airijos pilietę dėl Vilniuje prieš ir po grupės „Rammstein“ koncerto vykusių uždarų vakarėlių metu galimai įvykdytų nusikaltimų, susijusių su narkotinėmis medžiagomis ir galima prievarta.

Mergina socialiniuose tinkluose nurodė, jog pareigūnų sostinėje prašė, kad būtų atliktas tyrimas dėl narkotinių medžiagų jos kraujyje, tačiau į jos prašymą esą nebuvo atsižvelgta.

Socialiniuose tinkluose ir kitos jaunos gerbėjos dalijasi istorijomis, nurodydamos, kad muzikinė grupė yra sukūrusi organizuotą apsvaiginimo, seksualinio priekabiavimo ir prievartavimo sistemą, kviesdama atrinktas jaunas merginas į prieš ir po koncertų vykstančius vakarėlius.

„Rammstein“ nurodė atmetanti kaltinimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kiuss

kiuss portretas
meine schvans litauishe schweine.

Lijana

Lijana portretas
Ko daugiau is Lietuvos policijos laukti? LT už pora stuku galima issipirkti is bet kokiu nusikaltimu. Nepilnamete prievartavo pardavinejo, o policija suvede nusikaltelius su nukentojusios seima ir liepe susitaikyti, bei sumoketi pora stuku. Mama su broliais buvo priversti paimti pinigus... gal pasaulis pamatys kokia teisetvarka lietuvoje ir ismes is Europos kaip trecios rusies moralini savartyna. Nieko daugiau is tu debiloidu humanoidu tips policaju ir nesitikejau

O ko jos

O ko jos portretas
ten lenda,tos "nekaltybes"!? Pasiselfinti ant izymaus koto,o ne ko kito! Juk ne pas popieziu gi verziasi,viena per kita lipdamos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių