Quantcast

Į avariją patekęs R. Požėla: nežinau, ar abi mašinos bus remontuojamos

Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla ketvirtadienio pavakare pateko į avariją – garbaus amžiaus vairuotojas nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio policijos vadovo.

Per eismo įvykį žmonės nenukentėjo. Pradėta administracinio nusižengimo teisena, pranešė Policijos departamentas.

Avarija įvyko apie 16.06 val. Vilniaus rajone, Plateliškių kaime, Adomo Mickevičiaus ir Karveliškių gatvių sankryžoje.

Per avariją stipriai apgadinti abu automobiliai, nė vienas jų tikriausiai nebus daugiau eksploatuojamas.

Automobilis „VW Golf“, vairuojamas 82 metų vyro, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu tarnybiniu automobiliu „Škoda Kodiaq“, kurį darbo metu vairavo neuniformuotas blaivus policijos generalinis komisaras R. Požėla.

„Jis greit nevažiavo. Sankryžoje iš šalutinio į pagrindinį nesustojo prie ženklo STOP, kaip važiavo, taip ir važiavo, suko į kairę. Iš kairės aš važiavau. Gal žmogų saulė apakino. Ačiū dievui, kad be pasekmių. Nežinau, ar abi mašinos po avarijos bus remontuojamos“, – penktadienio rytą avarijos aplinkybes Eltai pasakojo policijos generalinis komisaras R. Požėla.

Pasak jo, stipriai pažeista jo 4-5 metų senumo tarnybinio automobilio priekinė dalis, gali būti apgadintas variklis.

Vakar buvo ištempta, dabar laukia verdikto, bus galima naudotis ar ne. Golfukas turbūt irgi į sąvartyną. Gaila žmogaus, kuris man pasisakė, kad tik prieš kelias dienas techninę apžiūrą praėjo.

„Vakar buvo ištempta, dabar laukia verdikto, bus galima naudotis ar ne. Golfukas turbūt irgi į sąvartyną. Gaila žmogaus, kuris man pasisakė, kad tik prieš kelias dienas techninę apžiūrą praėjo“, – Eltai sakė R. Požėla. Be to, pasak jo, truputį buvo apgadintas ir kelio atitvaras.

Pasak jo, avariją sukėlė iš Jonavos su keleiviais atvykęs vairuotojas.

Policijos generalinis komisaras važiavo be tarnybinės uniformos, kaltininkas tik vėliau suprato, su kieno mašina jis susidūrė.

„Visada labai draugiškai visą laiką bendravome ir išsiskyrėme draugiškai, be pykčio, ką darysi – įvyko nelaimė“, – Eltai sakė R. Požėla.

Eismo įvykis užregistruotas eismo įvykių informacinėje sistemoje.

Pasak policijos generalinio komisaro, Motinos dienos išvakarėse į gatves išvyksta daug vairuotojų, kurie automobiliais nuolat nesinaudoja, todėl visi eismo dalyviai turi būti itin atidūs.

„Tokio amžiaus vairuotojams padidėja grėsmės dėl atidumo“, – sakė policijos vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bigcatwar

bigcatwar portretas
...pasirodo,pagal darbotwarke milicija turejo buti darbe ir dirbti su dokumentais..Ivyko teleportacija...Idomus kiti budai:kaip pavaldiniai nustate girtuma ??? Ir kaip iskarto tapo nekaltu.. Gana interesnai viskas sudeliota...

Stepas

Stepas portretas
Kad Golfo greičio nebuvo-akivaizdu.Jeigu mašinos ne remontotinos-koks buvo policininko greitis?

O kur važiavo Požėla?

O kur važiavo Požėla? portretas
Požėla pats vairavo tarnybinį automobilį asmeniniais tikslais????? Tai nusikaltimas, tai privačių ir tarnybos pareigų maišymas. Jis turi palikti pareigas, kaip pažeminęs pareigūno vardą.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių