Quantcast

Jauna narkotikų prekeivė atsidūrė už grotų

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai nutraukė vieno kvaišalų prekybos „taško“ veiklą – sulaikytai jaunai narkotikų prekeivei teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą, o jos klientams paskirtos švelnesnės kardomosios priemonės.

Kaip praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pareigūnams buvo žinoma, kad Rasų mikrorajone romų tautybės asmenys platina narkotinę medžiagą – karfentanilį.

Surinkus pakankamai duomenų, Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo platinti.

Tyrimo metu nustatyta, kad policijai gerai žinoma anksčiau už panašaus pobūdžio veikas teista 25-erių moteris neteisėtai disponuoja narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis, taip pat jas platina ne tik Rasų mikrorajone, bet ir sostinės geležinkelio stotyje, Naujininkuose, kitose sostinės vietose.

Tyrimo metu buvo nustatyta ir narkotikų gabenimo bei platinimo schema, taip pat ir asmenys, kurie iš šios moters įsigydavo narkotikų savo vartojimui.

Policijos surengtos operacijos metu su įkalčiais sulaikyta narkotikų prekeivė ir jos klientai, 34-erių ir 38-erių narkotinių medžiagų pirkėjai. Jie policijai gerai žinomi, anksčiau teisti už panašius nusikaltimus.

Sulaikant šiuos asmenis, vienas iš narkotikų pirkėjų, siekdamas išvengti sulaikymo, bandė pabėgti, tačiau buvo sulaikytas. Ką tik įsigyti narkotikai buvo rasti jo mobiliojo ryšio telefono dėkle. Narkotikų platintoja dar bandė atsikratyti narkotikais juos išberdama ant automobilio grindų, tačiau išbertos medžiagos buvo surinktos ir perduotos ekspertams ekspertizei atlikti.

Narkotikų platintojai teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą, kitiems sulaikytiems asmenims paskirtos švelnesnės kardomosios priemonės.


Šiame straipsnyje: narkotikaiprekyba narkotikais

NAUJAUSI KOMENTARAI

zose

zose portretas
Į kalėjimą padlą iki gyvos galvos!

tai

tai portretas
kaip cia dabar gaunasi morg su armoska propoguoja laisve ja is karto privalejo pas savy in seima juk tik pozeliukui reik komandos ir farai pagal komanda smirno butu viska atlyke dabar tik lieka pacio pailset nuo /itemptu darbu/ pas kolege ar atakuot /teismus/ geriausiai klaipedos ????z=0

Ne romai

Ne romai  portretas
O čigonai, ką čia dabar bandoma nuslėpti..vadinkim taip kaip vadinasi,o ne taip kaip kažkas mokina.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių