Quantcast

Po berniukų muštynių mokykloje prakalbo direktorius: mums irgi truputį šokas

Po to, kai antradienį vienoje sostinės pradinėje mokykloje bendraklasio buvo sumuštas mažametis berniukas, vėliau atsidūręs medikų rankose, prabilo direktorius. Jis papasakojo, kas vyko nelaimės dieną.

Pasak ugdymo įstaigos, įsikūrusios Vilniuje, Medeinos gatvėje, vadovo Virginijaus Molio, nelaimė įvyko ne pamokų metu. Per konfliktą tarp dviejų vienodo amžiaus berniukų vienas jų patyrė traumą. Dėl to į mokyklą teko kviesti tėvus. Nukentėjusio vaiko mama jį išsivežė.

„Mes padarėme viską – suteikėme ir pirmąją pagalbą, pašaldėme sužalotą vietą, o paskui gavome informaciją, kad jis – ligoninėje. Šiuo metu, mūsų turimais duomenimis, vaikas jau išleistas namo“, – sakė pradinės mokyklos direktorius.

Kaip teigė pašnekovas, po įvykio su ugdymo įstaigos bendruomene kalbasi specialistai, incidento detales aiškinasi specialiai tam sudaryta komisija. Paklaustas, ar jau žinoma priežastis, dėl ko įvyko nelaimė, V. Molis neatskleidė, tačiau tvirtino, jog jau baigiama išsiaiškinti. 

„Manęs tuo metu nebuvo, tai kažką komentuoti ir išvedžioti nenorėčiau. Klasė kaip klasė, abu berniukai – bendraklasiai. Toks atvejis išvis – retas dalykas. Mums irgi truputį šokas“, – sakė ugdymo įstaigos vadovas.

Toks atvejis išvis – retas dalykas.

Pasiteiravus, ar mažametį sumušęs bendraklasis ir anksčiau mokykloje sukeldavo probleminių situacijų, V. Molis tarstelėjo: „Kad būtų taip mušęs mokinius, informacijos mes neturime“.

Primename, kad Į Vilniaus ligoninę gydymui sumuštas berniukas buvo paguldytas sausio 30 d. 9.30 val. Vilniaus apskrities pareigūnus apie tai informavo medikai.

Kaip teigiama, tą pačią dieną, apie 7.30 val., Vilniuje, Medeinos gatvėje, vaiką sumušė klasės draugas.

Surinkta medžiaga dėl fizinio skausmo sukėlimo mažamečiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Mokykloje yra chaosas. Ne karta buvo kreiptasi i mokyklos atstovus del smurto, visais atvejais atsakymas tas pats, mes dirbame, mes stengiames, o rezultatas matomas straipsnyje. Gal tiesiog reiketu imtis priemoniu ir atroboti smurtautoja nuo aukos pradzioje? O vaiku specialistus maziau diskutuoti, nes gal ir policijai reiktu analizuoti ka patyre prievartautojas, gal jam nepatiko ir panasiai. Siulymas mokyklos vadovybei daugiau bendrauti su tevais, daryti sprendimus cia ir dabar, nes blogiausia ne tai kas ivyko, o tai jog tokie vaikai penktoje klaseje eis i kitas mokyklas ir ten kels ta pati chaosa.

tevams

tevams portretas
truksta nuosirdumo, meiles vaikams, saziningumo, tevai patys to neturi ir neragina savo vaiku tai tureti, bujoja tik pasityciojimas, vienas kito niekinimas

Faktas

Faktas portretas
Tėvai turi atsakyti už savo vaikų elgesį. Gaila kad tėvus negalima sodinti į kalėjimą.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių