Quantcast

Šeimos tragedija Šalčininkuose: vyrui nušovus žmoną ir nusižudžius, našlaičiais liko du vaikai

Šalčininkuose penktadienio rytą vyras namuose nušovė savo sutuoktinę, dirbusią policijos pareigūne. Po to vyras nusižudė pats. Našlaičiais liko du vaikai.

„6.09 val. gautas pranešimas, kad vyras mirtinai ginklu sužeidė moterį, gimusią 1982 metais. Netrukus, prieš atvykstant pareigūnams, jis pats nusižudė“, – Eltai sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja.

Pirminiais duomenimis, apie nelaimę šeimoje pranešė sutuoktinių paauglė dukra.

Kaip skelbė delfi.lt, našlaičiais liko du vaikai, vienas vaikas mažametis.

Nužudytoji buvo ilgametė Šalčininkų rajono policijos komisariato vyriausioji tyrėja.

Pažįstami ją apibūdino kaip ramią ir tvarkingą. Vyras buvo medžiotojas ir ginklą laikė legaliai.

„Pats pareigūnės asmeniškai nepažinojau, žinau, kad ji buvo bendruomenės pareigūnė, jos pagrindinis darbas – prevencinio pobūdžio. Tai šeimos drama, kitaip nepavadinsi, panaudotas šaunamasis ginklas, visas detales išsiaiškins ikiteisminio tyrimo metu“, – delfi.lt kalbėjo generalinis komisaras Renatas Požėla.


Šiame straipsnyje: Šalčininkaivyras nužudė žmonąpolicininkėnašlaičiai vaikaipagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

WFDGFHGFGJKL;;

WFDGFHGFGJKL;; portretas
2 bulbasai LIKVIDAVOSI ,vaikus valstybe padarys LIETUVIAIS

Dulkinizmo pasekmės

Dulkinizmo pasekmės portretas
Tęsiasi psichiatrijos trinkelizacija. Dar tiek nelaimių nei prie vieno ministro nebuvo. Dulkys ir jo spec dalinys - patarėjas iš sudegusios operos Diržius, analfabeas, niekad nedirbęs psichologu Rubikas, didieji psichiatrijos spekuliantai Germanavičius, Pūras, Skruibys, Povilaitis, Robertas van Vorenas-Doleris kuria klestinčios sovietinės represinės psichiatrijos sistemą - kurioje svarbiausia dispanserizuoti ir persekioti besigydančius tautiečius ir apriboti jų teises. O pinigėlius projektėliams išsidalinti ir už nieką neatsakyti. Niekšai.

Vidas

Vidas portretas
Prieš einant į apsaugą kad ir 3 mėn be medicininės pažymos, pasidomėkit mieli viršininkai ar ne gulėjo psihiarinej ligoninėj ir ar negeria antidepresantų. Darbe šilkiniai, kitur pasirodo.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių