Quantcast

Mirtina pasala: kalinį grobę užpuolikai nužudė du pareigūnus

  • Teksto dydis:

Prancūzijoje – žiauri ginkluota pasala grobiant kalinį. Patykoję kalėjimo furgono ginkluoti užpuolikai nužudė du pareigūnus, tris sužeidė, o kalinys pabėgo. Tad šalyje jau antrą dieną vyksta jų medžioklė.

„Ryte, kelyje tarp Evrė teismo ir Ruano kalėjimo, pabėgo kalinys. Jo bendrininkai apšaudė konvojų – du pareigūnai žuvo. Darysime viską, kad būtų rasti šio bjauraus nusikaltimo autoriai, žmonės, kuriems gyvybė bevertė. Jie bus suimti, teisiami ir nubausti“, – pažadėjo Prancūzijos teisingumo ministras Eric Dupont Moretti.

Per išpuolį du pareigūnai žuvo: vienas jų – dviejų vaikų tėvas, kitas „paliko penktą mėnesį nėščią žmoną“. Dar trys nukentėjo.

Prancūzijos parlamentas pagerbė žuvusiuosius tylos minute.

„Buvo užpulta Respublika. Šūviai į mūsų tvarką, į teisingumą. Vyriausybės ir mūsų visų vardu noriu atiduoti pagarbą žuvusiems pareigūnams. Visa šalis liūdi, šokiruota šio beprecedenčio smurto, jo vykdytojų brutalumo ir bailumo“, – kalbėjo Prancūzijos premjeras Gabriel Attal.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Bėglys – Mohamedas Amra, pravarde „musė“. Už plėšimą nuteistas tik praeitą savaitę. Kaltintas dar ir byloje dėl pagrobimo, kuri baigėsi mirtimi.

Prezidentas Emmanuelis Macronas ataką vadina šokiruojančia.

Mestos šimtų pareigūnų pajėgos ieškoti užpuolikų ir kalinio.

Beje, šis kalinys teistas net trylika kartų, stebėtas, net kėsinosi bėgti, tad kyla klausimų, kodėl nebuvo policijos palydos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

70%

70% portretas
Sedintys Fr kalejimuose- arabai.

X X FAKTOR

X X FAKTOR portretas
Ketai pavaro o sako tai tik filmu veiksmas,jai dar nepagaus kokia geda instancijom

Anonimas

Anonimas portretas
Patys prisileido pabegeliu is Afrikos ir Azijos saliu .Nereikia dabar stebetis....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių