Quantcast

100 kilogramų atsikračiusi G. Masionytė: vasarą pradėsiu valgymo sutrikimų centre

„Visai juokinga, kai pagalvoji, kad tau reikia numesti centnerį. Aš tik matematikos vadovėlyje uždaviniuose su gyvulių ūkiu matydavau tokius skaičius, ir tada, kai juos matai kaip savo svorį, iš vienos pusės juokinga, iš kitos – graudu. Bet aš galiu arba pasijuokti ir eiti į priekį, arba verkti ir sėdėti tam pačiam „centneriuke“ bei eiti į pliusą...“ – pasakojo 29-erių Gabija Masionytė, socialiniame tinkle turinti paskyrą „Centneriukas“.

„Nėra nieko neįmanomo“, – toks posakis geriausiai apibūdintų banke dirbančią G. Masionytę, per dvejus metus dėl savo pastangų ir užsispyrimo atsikračiusią, kaip pati sako, centnerio, arba 100 kilogramų svorio. G. Masionytė atvirai papasakojo apie sunkumus, užklupusius numetus nepageidaujamus kilogramus – valgymo sutrikimus ir depresiją.

G. Masionytė vyko į konsultaciją valgymo sutrikimų centre. Pastaruosius pusantrų metų ėmusi eiti sveikatingumo keliu, ji stipriai pagerino fizinę sveikatą, tad dabar, kaip pati sako, atėjo laikas pagerinti ir psichinę. Pametusi „centneriuką“ G. Masionytė susidūrė su valgymo sutrikimais – persivalgymu, emociniu valgymu, baime valgyti tam tikrus produktus, depresija. Vadinamasis atkrytis, pasak jos, prasidėjo netrukus po to, kai pasiekė žemiausią savo svorio ribą – kiek daugiau nei 70 kilogramų.

G. Masionytė atsikratė daugiau nei 100 kg svorio

„Jeigu bandai kažkam patikti ar įtikti, tai lygiai taip pat kiekvieno skonio neatliepsim. Man atrodo, kad svarbiausia yra žiūrėti, kad tau būtų gerai, o tas kūno kalėjimas tikrai liūdna vieta. Esu išbandžiusi, nerekomenduoju. Ir sunku iš ten išeiti, bet įmanoma, tad svarbiausia žengti pirmą žingsnį“.

Apie kraštutinę discipliną bandant atsikratyti svorio

Kaip G. Masionytei pavyko atsikratyti daugiau nei 100 kilogramų svorio? Už ką ji labiausiai dėkoja savo šeimai ir vilkšunei Vėtrai? Ką pasakytų ieškantiems pagalbos? Pamatysite pirmadienio vakarą, 20 val., gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas  portretas
Vistiek atrodo kaip traktoriaus pervažiuotu veidu

o merginai sekmės

o merginai sekmės portretas
kūnas yra tinginys ,kuris nori turėti daug maisto ir gyventi be pastangų,be problemų.

Anonimas

Anonimas portretas
nesuprantu ar ji veidrodzio namie neturejo,ar aplink tevu nebuvo,kad jai niekas nieko nesakeV
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių