Quantcast

Bankų pelnas vėl viršijo rekordus, bet dalis jų toliau didina paslaugų įkainius

Grįžti į straipsnį

Tik referendume

Tik referendume portretas
nebalsuokite ,,Už"! Mėšliai leftistai - Lietuvos griovėjai, po dvigubos pilietybės priedanga sugalvojo niekšybę - perimti Tautos vienintele valią TURĖT TEISĘ SPRĘST DĖL LR KONSTITUCIJOS PAKEITIMŲ. Jie nori kad mes atiduotume teisę keist vieną ar kitą LR Konstitucijos straipsnį seimui. O to jokiu būdu negalima leisti - visi žinom kokie bepročiai valdžioje.Ir jų galo nesimato.. Jau dabar vos neišprovokavo karo, o vos ne kasdien visų lietuvių vardu, skelbia kad mes visi esame rusų priešai (ne Putino o rusų!) Jie be mūsų atsiklausimo vieningai didina milijardines išlaidas nereikalingai ginkluotei, ir karui Ukrainoje remti. Kai jokios atsakomybės ir kontrolės kaip išleidžiami ir kur nueina tie pinigai, nėra.KAI VALSTYBINIUOSE NUSIKALTIMUOSE , MILIJONINIUOSE GROBSTYMUOSE VISAI NEDIRBA LR PROKURATŪRA.Taip kad referendume NEBALSUOKITE ,,UŽ"

VL

VL portretas
Čia visų pirma turi dirbt seimas, vyriausybė ir prokuratūros viešojo intereso gynimo skyriai. Ko plėšikui - galvažudžiui nesiautėt jeigu tie, kurie turi jį tramdyt tik stovi ir ramiai žiūri kaip jis nurenginėja žmones?O kad jis galvažudys tai visi seniai žino - kiek žmonių dėl jų kaltės prarado visą turtą, buvo dirbtinai ,,nusodyti" iki ubago o kiti net baigė gyvenimą kilpoje?

tai rodo ,jog KONSERVŲ VALDŽIA / šimonytė /yra v a g y s ,

 tai rodo ,jog KONSERVŲ VALDŽIA / šimonytė /yra v a g y s ,  portretas
kurie yra BANKŲ nusikalstamos veiklos dalyviai- a p i p l ė š i a n t GYVENTOJUS

VL

VL portretas
Kaip nedirbo taip ir nedirba Lietuvos bankas , ir vargiai tokia apgailetina padetis pasikeis....

Ar apie tokią nepriklausomą Lietuvą svajojom

Ar apie tokią nepriklausomą Lietuvą svajojom portretas
Po šitiek metų Nepriklausomybės gaunasi taip, kad Lietuva neturės savo pavaldume nieko.

Anonimas

Anonimas portretas
tegul nuo bankų pelnų valstybė paima 4 procentus gynybai.Žmonės taip pat prisidės prie šito reikalo,kai pamatys,kad bankai nepagaili vieneo kito milijono.Nors galėtų ir daugiau,juk mes paliekam savo pinigus bankuose ir jie jais naudojasi gaudami tų procentų tikrai ne 4.Mano tokia nuomonė.Ir nereiks valdžiai sukt galvą iš kur gauti pinigų.

O ko tyli Lietuvos bankas?!!!!

O ko tyli Lietuvos bankas?!!!!  portretas
Kad bankai nelupikautų žmonės turi stengtis naudoti grynus pinigus kur tik įmanoma,nes nuo kiekvieno atsiskaitymo bankai gauna savo proc pelno

Anonimas

Anonimas portretas
idomu kokia partija ikurs valstybini lietuvos banką kuris sugebės gynt valstybę nuo užsienio plėšyku.

geroves valstybej

geroves valstybej portretas
vyksta geriausia kas galejo nutikti Lietuvai

Bxbx

Bxbx portretas
Reik atsidakyt isvis tu banku gryni yra gryni!!!

Kas trukdo pinigus dalinti be bankų tarpininkavimo?

Kas trukdo pinigus dalinti be bankų tarpininkavimo? portretas
Tegu jie ten tuose bankuose finansuoja patys savo žydiškas orgijas ir paskui aiškinasi, kur kieno kotas buvo per eilinį banko vakarėlį, kuris banko berniukas kuriam banko žydui šiknos skylę pravalė. O prie ko čia normalūs žmonės? Bankai nereikalingi normaliems žmonėms, nes jie nedalyvauja baliuiose, performansuose ir koncertuose bei teatruose, po ko tenka aiškintis kas kuriam žydui turi kompensuoti už suplėšyti grupinės žydų orgijos metu išeinamąją žarną.

Bankininkas

Bankininkas portretas
Aksioma: įkainių kėlimui ribų nėra. Jei tuo netikima, pabandykite įsteigti banką, pamatysite!

Bankų karaliai

Bankų karaliai portretas
Bankiniam monopoliui ir gobšumui ribų nėra, tokių įkainių apart Lietuvos, daugiau niekur nėra, kad žmogus norėdamas nusiimti 1000 eurų bankui turi susimokėti už tai 20 eurų. Tokiais tempais einant ir bankų pelnui didėjant kartais kasmet, sulauksime ir 100 eurų mokesčio.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Mūsų korumpuota valdžia prievarta visus gyventojus sukišo į komercinius bankus, kad be banko niekaip negalėtum išsiversti ir dar jų net nekontroliuoja, viskas palikta jų savivaliai. Šita visa nesąmonė tęsiasi tik todėl, kad mes neturime savo valstybinio banko, kuris galėtų sudaryti konkurenciją šitiems skandinavų svoločiams.

Anonimas

Anonimas portretas
Meška rusiškoj taigoj atlygins jiems už godumą. Kaip ir 1940 metais.

Ei

Ei portretas
o kur LT centrinio banko kontrole:) Ten pat kur prezidentas bankomatas Banku kišeneje.

Prezikas

Prezikas portretas
Bankininkas reiskia ir toliau tarnaus banku kapitalui

a

a portretas
NESUPRATAU-dar nėra Komentarų apie Landzbergių klanus, stebuklas ej idiotai pasirodot

Galerijos

Daugiau straipsnių