Quantcast

Nemuno policijos komisariatas – atnaujintame pastate: pasižvalgykite

Trečiadienį oficialiai atidarytas Nemuno policijos komisariatas.

Už 1 mln. eurų išskirtinis paveldosauginis pastatas A. Juozapavičiaus pr. 17 pritaikytas šiam jungtiniam Kauno apskr. VPK Kauno m. komisariatui.

Juostelę perkirpo vidaus reikalų ministrė  Agnė Bilotaitė, Lietuvos policijos generalinis komisaras Renatas Požėla, Kauno apskr. VPK viršininkas Mindaugas Baršys.

A. Bilotaitė pabrėžė išaugusį visuomenės pasitikėjimą policija, pareigūnų profesionalumą. „Didžiuojamės jumis. Jūsų dėka galime jaustis saugiai“, – teigė ministrė.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Vėliau jie kartu su svečiais leidosi į trumpą apžvalginę pastato ekskursiją.

Sutartis dėl kapitalinių pastato darbų pasirašyta 2021 m. Šių metų kovą pasirašytas darbų perdavimo-priėmimo aktas. Tuomet pareigūnai ir pradėjo kurtis naujose patalpose.

R. Požėla atkreipė dėmesį, kad komisariatas įsikūrė pastate, iškilusiame dar 1905 m. „Pastatas sužibo naujomis spalvomis. Tai simbolizuoja visos Lietuvos policijos proveržį ir ėjimą į priekį“, – kalbėjo generalinis komisaras.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Kauno apskr. VPK viršininko pavaduotojas Giedrius Klimavičius pasakojo, kad patalpos pritaikytos ne tik pareigūnams. Įrengti kabinetai, poilsio zona, persirengimo patalpos, apklausų kambariai, specialus vaikų apklausų kambarys ir t.t. Geresnės ir asmenų, kuriems tenka atvykti į komisariatą, į apklausas. Pastatas pritaikytas žmonėms su negalia.

Sutvarkyta aplinka, įrengtos parkavimo aikštelės. Komisariate yra 106 etatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

N

N portretas
Kai,tokios vištaitės padaromos ministremis,nėra žodzių.Cia tik vyriškas darbas.Ir sedi visi tokie ministrai,šimonio susodinti,be jokių žinių,patirties,ir supratimo.

minde

minde portretas
patys isirenkat simonyte po to verkoiat ismokit balsuot kaimieciai nes lietuva tik kainom lenkia europa ubagu salis mum su cigonais lygintis.

mae

mae portretas
ta boba issiziojusia reik mest is vyriausybes
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių