Quantcast

Šiurpi žmogžudystė: „juoko dujomis“ apsvaigę jaunuoliai užmušė vilkiko vairuotoją

  • Teksto dydis:

Belgijoje Namiūro policijos pareigūnai suėmė penkis jaunuolius, kurie kaltinami nužudę vilkiko vairuotoją. „Juoko dujomis“ apsisvaiginę jaunuoliai nuo viaduko metė masyvų lietaus kanalizacijos dangtį į po juo važiuojantį sunkvežimį. Šis pataikė tiesiai į vilkiko vairuotoją.

„Deja, tas kanalizacijos dangtis pataikė sunkvežimiui į priekinį stiklą, kurį pramušęs mirtinai sužalojo vairuotoją“, – informavo Herono miesto meras Ericas Hautphenne'as.

Sunkiasvorį vilkiką vairuojantis rumunas žuvo vietoje, o nevaldomas sunkvežimis nulėkė keliu. Laimė, jį pavyko sustabdyti.

„Greta sėdinti vairuotojo žmona nebuvo rimčiau sužeista, ji netgi sugebėjo sustabdyti transporto priemonę. Tai tikrai neapsakoma tragedija, nes už kelių kilometrų važiavo vairuotojo sūnus – taip pat sunkvežimio vairuotojas. Jis atvyko į įvykio vietą dar tebedirbant gelbėjimo tarnyboms“, – kalbėjo E. Hautphenne'as.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Iš kaimyninio Namiūro pasiųstos gausios belgų policijos pajėgos iškart pradėjo šukuoti avarijos vietą ir jau naktį pareigūnams pavyko sulaikyti penkis asmenis.

Įtariamieji prisipažino, kad smaginosi vartodami suslėgtas diazoto monoksido dujas.

Visiems penkiems, tarp jų – ir dviem nepilnamečiams, gresia kaltinimai dėl nužudymo sunkinančiomis aplinkybėmis.

Namiūro policijos duomenimis, šie jauni žmonės jau buvo žinomi dėl įvairų prasižengimų, bet konkretų kiekvieno iš jų vaidmenį nužudant sunkvežimio vairuotoją teks nustatyti tyrimo metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
JAUNUOLIAI paišdykavo....

X X FAKTOR

X X FAKTOR portretas
Visus iskastruoti ka tokiu paciu idijotu nepridarytu,o tevus uz gera auklejima nubausti viesu isplakimu

.

. portretas
dar tik prasideda- mazas kiekis, alkocholio draudimas ir branginimas, tabokos draudimas. ataskaitose grazu- sumazejo vartojimas, sumazejo rukymo- nieks nepalygina kaip isaugo kitokiu kvaisalu vartojimas. o gyvenimas darosi vis sudetingesnis. kad jus bevaike- tai cha-cha, oka ddaryt su vaikais?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių