Quantcast

Netektis: mirė legendinis Lietuvos futbolininkas ir treneris S. Danisevičius

Pirmadienį Lietuvos futbolo bendruomenę pasiekė liūdnos naujienos – anapilin iškeliavo legendinis Lietuvos futbolininkas ir treneris Stasys Danisevičius, pranešė Lietuvos futbolo federacija.

S. Danisevičiui rugsėjo mėnesį būtų suėję 67-eri.

Panevėžietis yra vadinamas tikra Vilniaus „Žalgirio“ klubo legenda, ten jis praleido dešimt metų (nuo 1976-ųjų iki 1986-ųjų), taip pat žaidė „Atlanto“ ir „Panerio“ komandose.

„Žalgirio“ gretose futbolininkas sužaidė beveik 300 rungtynių ir įmušė 34 įvarčius.

Du kartus – 1979 ir 1984 metais – S. Danisevičius buvo pripažintas geriausiu Lietuvos futbolininku. Taip pat jis žaidė ir pirmose oficialiose nacionalinės rinktinės rungtynėse po nepriklausomybės atkūrimo su Šiaurės Airija.

Vėliau kurį laiką buvo „Panerio“ klubo prezidentas, dar vėliau dirbo su mėgėjais, treniravo mažojo futbolo komandas ir vienu metu buvo Lietuvos mažojo futbolo treneris.

Dar praėjusių metų rudenį S. Danisevičius žaidė Lietuvos ir FIFA legendų rungtynėse Kaune.

Lietuvos futbolo federacija reiškia užuojautą S. Danisevičiaus šeimai ir artimiesiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bronislovas.

Bronislovas. portretas
jaunystej kai mokiaus panevezio sporto mokykloj internate,mes daznai zaizdavom pries miesto komanda kurioj buvo ir Danisevicius,bet daugiausia mes laimedavom,bet jau tada vaikystej zaide labai gerai.o panevezio rinktine ir mazajam ir didziajam futbole zaizdavom kartu,dar prisimenu ju vartininka buvo toks liubsys as kartais mazajam futbole ji pakeisdavau.gaila Stasio dar ne toks senas buvo,amzina atiilsi JAM....

Petys už laisve

Petys už laisve portretas
Netik nuo Astra Zeneka.Ir nuo Pfizer į nuo kitu kiekviena diena po kelis.Baisu skaityti suvestines

Tai padėkoja zmones

Tai padėkoja zmones portretas
Už skiepus rinkdami į prezidentus.Atmintis labai trumpa.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių