Quantcast

Dviem vyrams skirtos baudos: vairavo sunkvežimį neturėdami tam teisės

  • Teksto dydis:

Vilniuje vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas už tai jog neturėdamas teisės vairavo sunkvežimį, baudą gavo ir vėliau transporto priemonę perėmęs įmonės vadovas.

Ketvirtadienį 10.30 val., gautas pranešimas apie galimai neblaivų sunkvežimio „Man“ vairuotoją Vilniuje. Kelių policijos skyriaus ekipažas nurodytą sunkvežimį sustabdė Apkasų gatvėje.

Paaiškėjo, kad 61 metų sunkvežimio vairuotojas yra blaivus, tačiau neturi teisės vairuoti šios kategorijos transporto priemonės. Policijos pareigūnai vairuotojui surašė administracinio nusižengimo protokolą.

Patikrinimo metu taip pat nustatyta, kad šis sunkvežimis priklauso įmonei, tačiau jį vairavęs vairuotojas šioje įmonėje nedirba. Vyras teisinosi, smėlį vežęs iš Vilniaus rajono, Galgių kaimo, į Vilnių. Krovinio važtaraščio jis tvirtino neturįs, nes jam niekas jo nedavė, dirbo be atlygio, nes norėjo padėti kaimynui.

Sunkvežimio atvykęs pasiimti 38 metų įmonės vadovas, aiškino, kad darbuotojui neišėjus į darbą paprašęs kaimyno atlikti vieną reisą, o važtaraščio nebuvo, nes dirbantis vairuotojas juos pasiėmęs su savimi.

Apie 11.40 val. Ulonų gatvėje kelių policijos ekipažas vėl sustabdė tą patį sunkvežimį. Paaiškėjo, kad jį perėmęs įmonės vadovas taip pat neturi teisės vairuoti šios kategorijos transporto priemones. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių