Quantcast

Stano papiktino šių metų „Eurovizija“: kaip taip galima?

Savaitgalis buvo kupinas įvykių. Savo nuomone apie šių metų „Euroviziją“ pasidalijo ir tas, kuris žodžio kišenėje tikrai neieško – Stanislavas Stavickis-Stano. Kuo ilgametė konkurso stebėjimo tradicija žinomam vyrui šiemet apkarto?

Pasibaigus dainų konkursui daug žmonių stebėjosi, kaip toks renginys išvis galėjo būti transliuojamas. O ypač – be įspėjimų, jog turinys gali daryti žalą vaikams. Joje netrūko nei nuogybių, nei satanizmo, nei sekso scenų.

Bet šio dainų konkurso žmonės laukia kasmet. Kompozitorius S. Stavickis-Stano – ne išimtis. Stebėti šį renginį – ilgametė jo šeimos tradicija. Tačiau šiemet dainininkas jau gailisi, kad prie televizoriaus ekrano sėdo su vaikais. Anot jo, erotinės ar nuogo kūno demonstravimo scenos buvo kone kiekviename pasirodyme.

„Šiais metais buvo tokių pasirodymų, kad aš džiaugiausi, jog mažesnieji vaikai pabėgdavo į savo kambarį ir iš ten neišlįsdavo kurį laiką“, – atviravo jis.

O labiausiai žinomą vyrą šokiravo Jungtinės Karalystės atlikėjas. Iš santūriųjų britų šito nesitikėjo greičiausiai niekas. „Pažįstami gėjai irgi sako: „Kaip taip galima?“ Kodėl ir už ką mes turime tai žiūrėti per televiziją? Ispanija irgi – su triko šokantys šokėjai. Tai yra tiesiog negražu, vulgaru, nefaina, per atvira. Net ir „Eurovizijai“, – sakė Stano.

Tiesa, tokiai nuomonei pritaria ne visi. Štai žurnalistas Andrius Užkalnis nesistebi, kad „Eurovizija“ buvo tokia, kokia buvo. Neva, bijai gėjų – nežiūrėk renginio išvis. O kadaise konkurse dalyvavęs Saulius Urbonavičius-Samas prisiminė, kad ir „LT United“ pasirodymas, nors buvo be seksualinės potekstės, sukėlė dalies žiūrovų pasipiktinimą.

„Tada visi lygiai taip pat piktinosi – kokie mes esame neišsiauklėję, neišprusę. Aiškino, kad čia – viskas Š. O kokie „Lordi“ yra siaubekas – pabaisos ant scenos. Tačiau „Eurovizijoje“ tokių dalykų buvo visada“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

Daugiau laidoje „TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val., per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kitoje Eurovizijoje

Kitoje  Eurovizijoje portretas
Lietuva NETURI dalyvauti-kaip protestas prieš tokius iškrypimus. Ir visos save gerbiančios šalys.

ir baisiausiai, kad tie britai

ir baisiausiai, kad tie britai  portretas
ir t.t. pateko į finalą.:( KAS už juos balsavo??? Manau, jog žmonės TIKRAI NEBALSAVO. Čia iškrypėliai komisijoje. ŠLYKŠTU.

užgirstu-

užgirstu- portretas
Užkalnis ir pasmirsta, norisi vemti.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių