Quantcast

Garsusis magas D. Copperfieldas kaltinamas netinkamu seksualiniu elgesiu

Keliolika moterų kaltina amerikiečių magą Davidą Copperfieldą netinkamu seksualiniu elgesiu. Apie tai rašo britų laikraštis „The Guardian“. Kai kurios moterys nurodo incidentų metu dar neturėjusios 18 metų. Trys moterys tikina, kad D. Copperfieldas prieš intymius santykius jas apsvaigino narkotikais.

„The Guardian“ remiasi pokalbiais su daugiau kaip šimtu žmonių bei policijos ir teismų dokumentais. Kaltinimai esą susiję su laikotarpiu nuo devintojo dešimtmečio pabaigos iki 2014 m. Visos moterys teigia susipažinusios su magu per jo darbą.

D. Copperfieldo advokatai kaltinimus neigia. Jie leidiniui sakė, kad D. Copperfieldas „niekada su niekuo netinkamai nesielgė, jau nekalbant apie nepilnametes“. Pirmą kartą kaltinimai magui nuskambėjo 2018 m. Tada moteris vardu Brittney Lewis nurodė, kad D. Copperfieldas prieš 30 metų apsvaigino ją narkotikais ir tada atliko su ja seksualinius veiksmus. Magas ir šį kaltinimą paneigė.

B. Lewis cituojama ir dabar. „The Guardian“ rašo kalbėjęs su dar viena moterimi, kuri kelia panašius kaltinimus, tačiau nenori atskleisti savo tapatybės. Moteris sakė, kad D. Copperfieldas ją ir vieną jos draugę apkvaitino narkotikais ir tada su jomis atliko seksualinius veiksmus.

Viena moteris leidiniui pasakojo pirmą kartą susitikusi su magu po vieno jo šou. Jai tada buvo 15 metų. Po kurio laiko jis jai paskambinęs vėlai vakare ir atsiuntęs dovanų. Kai jai buvo 18-a, ji su D. Copperfieldu esą mylėjosi abipusiu sutarimu.

Anot mago advokatų, jos klientas su šia moterimi ketverius metus palaikė teisiškai leistinus ir savanoriškus santykius. D. Copperfieldas esą „kategoriškai neigia bet kokias užuominas apie viliojimą ar kitą netinkamą seksualinį elgesį“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senukas -> D.

Senukas -> D. portretas
Je, melžykla atrado ... me too kai paprasta žmogu tai iškart pavaro

Stefute

Stefute portretas
Jetau ir mane apsvaigino pries 40 m,tai kur man tos teisybes ieskot gal Amerikon vaziuot ?

D.

D. portretas
Įdomiai čia : "netinkamu" elgesiu "kaltinami" kažkodėl tik pasiturintys ir labai turtingi bei žinomi visame pasaulyje vyrai... Juk iš ubago tai nieko negausi, o iš milijonieriaus bet kokiu atveju "nubyrės" solidi sumelė, kad ir "atsibudus" po kokių 15-20 ar daugiau metų... Nė vienai "netinka" santechnikas ar batų pardavėjas,- "duok" joms pasaulinio masto režisierių, aktorių, politiką ar magą !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių