Quantcast

Ministrė kviečia Japonijos įmonę „Sojitz“ kurtis Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Ekonomikos ir inovacijų ministrė kviečia Japonijos automobilių, aviacijos ir transporto verslo bei infrastruktūros vystymo korporaciją „Sojitz“ kurtis Lietuvoje.

„Įmonė svarsto galimybę plėsti savo veiklą Europoje ir šiuo metu aktyviai ieško investavimo galimybių. Lietuvoje mes užtikriname paprastas ir greitas sąlygas potencialiems investuotojams, taip pat turime stiprų inžinerijos talentų rezervą, nuosekliai investuojame į informatikos, inžinerijos, matematikos sričių studijų programas, todėl neabejoju, kad galime tapti įmonės plėtros vieta“, – pranešime sakė Aušrinė Armonaitė, ketvirtadienį susitikusi su „Sojitz“ generaliniu direktoriumi Tatsuhiko Niitaka (Tacuhiku Niitaka).

Ministerijos teigimu, „Sojitz Group“ yra viena iš septynių didžiausių verslo grupių Japonijoje, kurios bendras turtas siekia apie 16,9 mlrd. eurų. Įmonė teikia paslaugas ir investuoja visame pasaulyje.

Įmonės pagrindinė veikla orientuota į automobilių pramonę, aviacijos ir transporto projektus bei jų infrastruktūros vystymą. Didelė aviacijos verslo dalis susijusi su lėktuvų technine priežiūra, nuoma ir išmontavimu.

Pernai Lietuvos ir Japonijos prekybos apyvarta siekė 180 mln. eurų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Niu?

Niu? portretas
O susipynusios su Rusija, Kinija Lietuva metalus ir kitką tai numatomai automobilių pramonei iš kur ims? Gal iš plastiko taros surinktų kamšteliai gamins japonai automobilius ir sudės trisdešimties metų senumo Nokijas su mygtukais vietoje modernios automobilių navigacijos sistemos? Truputį mąstykite, ką pridirbote. Japonų automobiliai yra lygiai kaip ir japonai - šlamštas.

tokie " ministrai" daro labai didelę žalą Lietuvai,

tokie " ministrai" daro labai didelę žalą Lietuvai, portretas
vien todėl , kad prie VALSTYBĖS vairo stovi politiškai n e į g a l ū s KONSERVAI

Jauciu

Jauciu  portretas
Jau neturi kur deti Taiwanio investiciju , taip kad beliko kviestis Japonus Armonautu skrydziui I Marsa
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių