Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė rugsėjo 18–24 d.

2023-09-17 02:00

Ką žada žvaigždės?

freepik.com nuotr.

AVINAS

Esate užsiėmę planais ir projektais. Teoriškai tai puiku, tačiau praktiškai kelia daug problemų. Taigi tvirtai atsiremkite kojomis į žemę ir viską gerai apgalvokite. Piniginės problemos po truputį sprendžiamos. Geras laikotarpis dirbantiems valstybės tarnyboje, finansų įstaigose. Romanai, prasidėsiantys dabar, bus labai ryškūs, deja, trumpalaikiai. Saugokite ir puoselėkite jau esamus santykius.

JAUTIS

Asmeniniame gyvenime turėtų būti viskas ramu, esate mylimi ir apsupti šilumos. Šeimose susidursite su įprasta rutina ir kasdienėmis problemomis. Vienišiai turės galimybę iš daugelio gerbėjų išsirinkti vertą partnerį. Tačiau skubėti neverta, nes yra rizika, kad nauji santykiai nuvils, susiklostys ne taip, kaip norisi. Dėl abipusių pretenzijų gresia išsiskyrimas. Venkite flirtuoti, nes antrosios pusės pavydas gali sugriauti santuoką.

DVYNIAI

Teks susitelkti į verslo sritį. Prireiks pagalbos, jei norite išspręsti problemas, susijusias su valstybinėmis paslaugomis. Siekdami palypėti karjeros laiptais, turėtumėte kelti savo kvalifikaciją. Didelė tikimybė, kad kai kurie projektai žlugs, o investuotos lėšos bus prarastos, galbūt susidursite ir su draugų, kolegų apgaule. Palaikantys ilgalaikius santykius ar susituokę turėtų nepasiduoti pagundoms iš šalies.

VĖŽYS

Pasinaudokite kiekviena galimybe, jei norite kažką keisti: priimkite pelningą darbo pasiūlymą, paprašykite padidinti atlyginimą arba susiraskite darbą namuose. Būkite kantrūs puoselėdami asmeninius santykius. Išlaukite ir pamatysite, kaip elgsis jūsų antroji pusė. Ilgą laiką susitikinėję jaunuoliai gali nuspręsti gyventi kartu. Atsargiai užmegzkite naujas pažintis, o savo planus patikėkite tik artimiausiems žmonėms.

LIŪTAS

Didelių pokyčių gyvenime kol kas nenumatoma, nors apims malonių įvykių nuojauta. Kuriantiems žmonėms atsivers galimybių. Vėl imsite demonstruoti ypatingą vikrumą srityse, susijusiose su piniginiais reikalais. Susituokusiems gana palankus laikotarpis. Yra galimybė pagerinti santykius su romantišku partneriu. Nuoširdus pokalbis padės suprasti tikruosius jo jausmus ir priimti sprendimus dėl ateities kartu.

MERGELĖ

Jūsų reikalai ims judėti į priekį. Pademonstruosite puikias dalykines žinias, išradingumą ir verslumą, galėsite užmegzti daugybę naudingų kontaktų, surengti sėkmingą reklaminę kampaniją. Su dokumentais susijusioms problemoms išspręsti prireiks laiko. Bedarbiai pagaliau ras savo svajonių darbą. Primygtinai rekomenduojama rūpintis savo sveikata. Dabar svarbu stiprinti imuninę sistemą ir išvengti hipotermijos.

SVARSTYKLĖS

Puiki proga ištrūkti iš užburto rato, atsinaujinti ir pasukti tinkamu keliu. Verslininkai turės galvoti apie verslo pertvarką. Į savo projektus įtraukite jaunų ir kūrybingų specialistų. Jūsų pajamos tiesiogiai priklausys nuo pastangų ir noro bendradarbiauti. Projektai su partneriais iš kitų šalių bus sėkmingi. Ieškokite papildomų pajamų, tinka dirbti namuose arba laisvai samdomas darbas. Patariama būti visuomenėje.

SKORPIONAS

Būsite nuosaikūs ir lėti, bet galiausiai tokia strategija pasirodys tinkama – bus mažiau praradimų ir klaidų. Kolektyve tikėtini sunkumai dėl nesusipratimų ir konkurencijos, tačiau kolegų apkalbos jūsų reputacijai nė kiek nepakenks, o tik atkreips dėmesį į jus. Versle galėsite padidinti įmonės apyvartą, tačiau norėdami tai padaryti, turėsite šiek tiek rizikuoti. Saugokitės tikrinančių institucijų, sutvarkykite visus dokumentus.

ŠAULYS

Partneris jūsų gyvenime užims reikšmingą vietą, jei tik patys suteiksite jam tokią galimybę. Profesinių aukštumų troškimas ir jėgų santykis bus nevienodas, todėl sulėtinkite tempą ir atidėkite naujus projektus. Kol kas sėkmė aplenks, tačiau jūsų padėtis tarnyboje yra stabili ir leidžia turėti stabilių pajamų. Verslininkai artimiausiu metu galės pradėti naują projektą, kuris duos gero pelno. Venkite rizikingų investicijų ir neskolinkite.

OŽIARAGIS

Turėtumėte tapti išmintingesni, atsakingesni, darbštesni arba aplinkybės privers tai padaryti. Kruopštus nurodymų ir nustatytų taisyklių laikymasis padės nepatekti į nemalonią situaciją ar iš jos išeiti. Susituokusių ir romantiškų porų gyvenime įvyks ryškių įvykių, kurie jus sužavės. Jaunos poros turės galimybę pagerinti gyvenimo sąlygas. Gali kilti ginčų, susijusių su finansais ir nekilnojamuoju turtu. Pinigų problema bus opi.

VANDENIS

Galite išplėsti savo verslą naudodami paskolą arba bendrą finansavimą. Galbūt nustebinsite savo partnerius, reikalaudami iš jų griežto nurodymų ir nuostatų laikymosi. Jūsų organizmas gana stiprus, tačiau gresia virškinimo trakto ligos, apsinuodijimas, alergijos. Šiaip viskas bus gana stabilu. Racionalus mąstymas turės viršenybę prieš jausmus ir emocijas, o tai leis sisteminti esamus procesus ir kurti logiškas struktūras.

ŽUVYS

Atkakliai siekiate užsibrėžto tikslo, tačiau ne viskas vyksta taip greitai, kaip norėtumėte. Turėsite nuolat grįžti prie tų pačių klausimų ir koreguoti savo planus. Nepaisant nedidelio sąstingio versle ir sumažėjusio pelno, dabar pats tinkamiausias metas kažką keisti profesinėje veikloje. Polinkis švaistyti ir neapgalvotas išlaidavimas gali sukelti asmeninių santykių problemų. Susituokusiems atrodys, kad sutuoktinis per daug spaudžia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų