Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė rugsėjo 23–29 d.

2024-09-22 05:00 diena.lt inf.
freepik.com nuotr.

AVINAS

Savaitės pradžioje aktualios bus informacijos paieškos. Galbūt gausite pranešimą apie jums svarbų dalyką. Labiau saugokite savo asmens duomenis ir turtą, nesivelkite į intrigas, aferas. Svarbu neprovokuoti aplinkinių neigiamų reakcijų ir labiau domėtis savo gyvenimu nei kitų. Verčiau rūpinkitės buitimi. Tai išeis į naudą ir sveikatą. Savaitgalį džiugins vaikai ir nuotykiai.

JAUTIS

Savaitės pradžia turėtų būti produktyvi. Kils minčių, kaip išplėsti veiklą, praturtėti. Savaitės viduryje gali nuvilti artimas žmogus, draugas. Pravartu tartis dėl įsidarbinimo ar geresnių darbo sąlygų. Šeiminė ir asmeninė erdvė šį savaitgalį bus labai svarbi ir norėsis, kad į ją niekas nesibrautų. Nuotaiką gerins namų jaukumas, komfortas, mielas augintinis.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje būsite linkę sureikšminti bet kokią kritinę repliką. Stenkitės nepriimti skleidžiamo negatyvo. Tačiau į melą, šmeižtą, nepagarbą atsakykite stipriais argumentais. Galite dalyvauti aktualiame renginyje, pristatyme. Regis, seksis reklamuotis, diskutuoti, flirtuoti. Artėjant savaitgaliui atsiras progų užmegzti reikalingų ryšių. Galima netolima kelionė.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje norėsite ramybės, būsite nepatenkinti, jeigu žmonės įkyriai lįs į akis. Nederėtų veržtis į viešumą, kad nesukeltumėte apkalbų ir išvengtumėte slapto kenkimo. Nebūkite pernelyg kritiški. Nuo ketvirtadienio lengviau rasite bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis. Savaitgalį galite įsigyti norimą daiktą. Jei esate toli nuo namų, pasigesite komforto.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje galite daug nuveikti su bendraminčių pagalba, tik derėtų nepamiršti, kad sėkmė kainuoja. Ko nors reikalaudami, siekdami, jauskite atsakomybę. Pasitaikys ir nesusikalbėjimo. Nepatartini atviri, tiesmuki pareiškimai, ypač savaitės viduryje. Tausokite savo energiją ir lėšas. Savaitgalį tikėtini draugiški susitikimai. Neatsisakykite, jeigu gausite kvietimą į renginį.

MERGELĖ

Savaitės pradžia bus nerami dėl kai kurių neįvykdytų įpareigojimų, reikalavimų. Kita vertus, būsite kompetentingi ir pareigingi. Naudingas gali pasirodyti neseniai sudarytas sandoris. Savaitės viduryje jūsų logiškas, racionalus požiūris susidurs su labai neracionaliu. Nuo penktadienio pravartu skirti laiko atsipalaiduoti, pabūti vienumoje su savo mintimis.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje jums itin rūpės studijų, išsilavinimo, užsienio ir tarptautiniai reikalai. Tikėtina, kad nuvils perteklinės išlaidos, nekokybiškas pirkinys ar paslauga. Savaitės viduryje bus daug darbo ir reikalavimų. Pasisaugokite avarijų, traumų. Savaitgalį būsite nusiteikę aktyviai leisti laiką su bendraminčiais. Noriai dalyvausite kultūriniame gyvenime.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje teks palengvinti piniginę tenkinant artimų žmonių poreikius, investuojant ar kt. Gali būti aktualu teikti ir gauti konsultacijas aktualiais klausimais, taip pat ir psichologinio pobūdžio. Raskite laiko augančios kartos ir giminaičių problemoms. Savaitgalį nuotaiką gali jaukti mintys apie nebaigtus darbus, numatomus viešus pasirodymus, pokyčius.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje kuo daugiau nuveikite. Bendraudami ieškokite bendrumų, o ne skirtybių, antraip jūsų prieštaringas elgesys neskatins aplinkinių geranoriškumo. Nenustebkite, jei kiti jus kritikuos. Saugokitės traumų. Pravartu sudaryti draudimo sutartį, ieškoti paramos, laiku atlikti su verslu, investicijomis susijusius formalumus. Savaitgalį vilios kelionės, renginiai.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje galimas darbo interviu. Jeigu kandidatuojate į kokią nors poziciją, jūsų konkurentai, oponentai gali pasirodyti aršesni ir labiau pasiruošę, nei tikėjotės. Iki šios savaitės pabaigos nepamirškite sumokėti mokesčių ir įvykdyti kitų skubių įsipareigojimų. Savaitgalį bus staigmenų, tačiau ne visos jos džiugins. Būkite atidūs ką nors pirkdami.

VANDENIS

Savaitės pradžioje veikiausiai kils noras flirtuoti, pramogauti, demonstruoti originalumą, kūrybingumą. Tai gali nelabai pavykti dėl tam tikro nesubtilumo, familiarumo. Savaitės viduryje užsiimkite įprastais darbais, o dėl naujovių, rimtų pertvarkymų apdairiai tarkitės ir neskubėkite. Savaitgalį derėtų kuo daugiau dėmesio skirti antrajai pusei. Bendras hobis jus suartins.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje jūsų atjautos, gerumo itin prireiks artimiesiems, galbūt – senyvo amžiaus ar negaluojantiems. Venkite sukčiauti, nedorai naudotis kitais. Savaitės viduryje žadamas kūrybingumo antplūdis, meilės troškulys. Galite dalyvauti žaidimuose, konkursuose ir juose palaikyti savo vaikus. Venkite svaigalų. Savaitgalį noriai imsitės namų ir ūkio darbų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų