Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė rugsėjo 30–spalio 6 d.

2024-09-29 05:00 diena.lt inf.
freepik.com nuotr.

AVINAS

Savaitės pradžioje nemažai rūpesčių turėsite darbe ar negaluosite. Jeigu buvo elgiamasi neatsakingai, dabar gali išryškėti padariniai. Emocijų audrą gali sukelti ir kritiškas žodis. Nemalonius pokalbius verčiau atidėkite ir apskritai nesistenkite kitų įtikinti tuo, kuo patys netikite. Savaitgalį kai kas jums seksis kuo puikiausiai, o kai kas didins nuostolių, traumų grėsmę.

JAUTIS

Savaitės pradžioje kuo atsakingiau žvelkite į užmezgamus santykius, duodamus pažadus. Saugokite vaikus. Pasidomėkite, kam jie leidžia pinigus, kuo domisi ir kuo užsiima. Savaitės viduryje gali nustebinti kolegos. Turbūt atsiskleis anksčiau nepastebėtos jų savybės. Jeigu turite sveikatos problemų, užsirašykite pas gydytoją. Savaitgalį pasistenkite suteikti džiaugsmo šeimai.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje jūsų dėmesį prikaustys šeimos, giminės reikalai, buitis. Tik nesigriebkite sudėtingų reikalų ir naujovių. Savaitės viduryje įtampą išliekite užsiimdami kūryba. Itin saugokite piniginę, automobilį, nes šalia sukinėsis nesąžiningi asmenys. Atidžiau prižiūrėkite vaikus, neverskite jų rizikuoti. Savaitgalį pavyks gerinti namų ar sodybos dizainą.

VĖŽYS

Savaitės pradžia bus nebloga, jeigu per daug nesitikite. Daugiau bendrausite su kolegomis, kaimynais, draugais, giminaičiais. Savaitės viduryje įvairios kliūtys augs lyg grybai po lietaus. Su artimaisiais būtina pasitarti, jei ketinate išleisti nemažai pinigų. Artėjant savaitgaliui bus smagiau. Padaugės azarto, polėkio, bet reikia saugotis traumų, ugnies.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje suksitės sumaniai, visgi būkite apdairūs. Nuodugniai išsiaiškinkite, kuo rizikuojate, ką laimėsite. Savaitės viduryje jums atrodys, kad krinka kai kurie planai ar santykiai. Ne visiems bus priimtinos jūsų pažiūros, vertybės. Kelyje elkitės atsargiai. Savaitgalį tiktų užsiimti buitine ruoša, žemės darbais ir pan.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę investuoti į komfortą, verslą, savo grožį ar kt. Visgi iki antros savaitės pusės nieko naujo nepradėkite. Kaip įmanydami venkite santykių aiškinimosi su partneriu. Atsargiai dalykite pažadus, paskolas. Gali paaiškėti, kad sąžiningumas ir saugumas tėra iliuzija. Savaitgalį draugiškai bendrausite su kaimynais, draugais. Tikėtina kelionė.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje galite tapti pasyvesni, uždaresni. Jeigu sutriko sveikata, pravartu apsilankyti pas medikus. Jei plauksite pasroviui, apsiribosite rutina, galite išvengti klaidų. Savaitės viduryje pasireikš emocinis nestabilumas, blogi polinkiai. Pasisaugokite sukčių ir patys venkite nedorų užmačių. Savaitgalį su dominančiu asmeniu susitarsite dėl to, kas jums aktualu.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje geriau seksis, jei gebate darbuotis su komanda. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Tik nekamuokite savo pavydu, įtarimais mylimo žmogaus. Savaitės viduryje būkite atsargūs, kad nepakenktumėte savo ir kitų sveikatai. Savaitgalį bus kuo pasidžiaugti. Maloniai leisite laiką su mylimu žmogumi, vaikais, kursite, keliausite arba sportuosite.

ŠAULYS

Savaitės pradžia turėtų būti darbinga, todėl galite daug nuveikti. Visgi dėl tam tikrų priežasčių galite pasijusti pralaimėję ar neįvertinti. Tikėtini reikšmingi susitikimai, tačiau sunku bus išlikti taktiškiems ir draugiškiems. Svarbu nesuklysti, nes klaidos gali daug kainuoti. Labiau prižiūrėkite savo atžalas, saugokite piniginę ir santaupas. Savaitgalį seksis kūryba.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje norėsis išsiveržti iš kasdienės rutinos. Tikriausiai neišvengsite sumaišties. Klausykite išminties balso. Savaitės viduryje galite įžeisti, nuvilti svarbų žmogų. Verčiau nerizikuokite tose srityse, kur jus veikia neprotingos ambicijos ar iliuzijos. Pasisaugokite avarijų, traumų. Savaitgalį turėsite progą pasireikšti visuomeninėje veikloje.

VANDENIS

Savaitės pradžioje laiku tvarkykite finansinius dokumentus, sumokėkite mokesčius. Gali būti, kad aiškiau atsiskleis jūsų santykių, bendravimo spragos. Savaitės viduryje galima kelionė, tačiau joje gali būti trikdžių, nesusipratimų. Labiau pasverkite savo žodžius nepažįstamoje draugijoje. Nerizikuokite kelyje. Savaitgalį susimąstykite apie naujas gyvenimo perspektyvas.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje galite puikiai padirbėti, bet seksis prasčiau, jei per jautriai reaguosite į oponentų pastabas. Viskas bus gerai, jeigu reikalus tvarkote sąžiningai ir garbingai. Priimti sprendimai gali būti lemtingi. Pasistenkite suvaldyti aistrą išlaidauti. Labiau saugokite turtą nuo vagių, o sveikatą – nuo neigiamų poveikių. Savaitgalį jus itin vilios kelionės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų