Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė spalio 16–22 d.

2023-10-15 02:00

Ką žada žvaigždės?

Pixabay.com nuotr.

AVINAS

Užtemimui veikiant pasijausite tarsi pasakoje: „Į kairę eisi – žirgą prarasi, į dešinę eisi – galvos neteksi.“ Žinoma, ne taip katastrofiškai, bet vis tiek savaitė nepraeis be padarinių. Bus sunku susitaikyti su savo klaidomis. Norėsite nusimesti atsakomybę ir pabėgti kažkur, kur būtų saugu. Prireiks pagalbos iš šalies. Verta stebėti savo mitybą ir daryti poilsio pertraukėles.

JAUTIS

Daugiausia įtampos kels žlugę planai. Pavyzdžiui, skubiai reikės atlikti darbo užduotis, o čia ims ir susirgs vaikas. Susierzinimo akimirkomis turėtumėte daryti tai, kas pakelia nuotaiką. Tik rūpindamiesi savimi galėsite pasisemti jėgų ir žingsnis po žingsnio ištrūkti iš sukrėtimų. Antraip jus apėmęs darboholizmo antplūdis gali įstumti į beviltišką situaciją.

DVYNIAI

Jei yra kokių nors neišspręstų klausimų, pats laikas prie jų grįžti. Dabar gausite visus reikiamus atsakymus. Perskaitysite knygą ir padarysite reikšmingą išvadą; sutiksite žmogų – jis padės pasiekti trokštamą rezultatą; pradėsite pokalbį – dialogas pakryps tinkama linkme. Atsiras supratimas, ko norite iš gyvenimo. Savaitė prabėgs be trikdžių ar sulėtėjimų – kaip serialas. Vienintelis kabliukas bus abejonės, ar tai tikrai įmanoma.

VĖŽYS

Atsiveria perspektyvus metas grandioziniams įsipareigojimams: projektams, ilgalaikiams mokymams, darbo partnerystėms. Prie to prisidės viskas – tinkami žmonės, teisingi sprendimai. Tik santykiai su artimaisiais gali sukelti rūpesčių. Aplinkiniai gali nesuprasti, kodėl jums reikia realizuoti savo ambicijas trigubu greičiu. Tačiau priekaištams nepasiduokite, toliau nuosekliai siekite savo tikslų, tinkamo laiko ateityje nebebus.

LIŪTAS

Daug mąstyti ir bendrauti yra tai, ką turite daryti užtemimų metu. Pagaliau nusiimsite rožinius akinius. Galvoje kaupsis neišspręsti klausimai, su kuriais norėsis kreiptis į išmanantį žmogų tikint, kad kažkas gali viską sutvarkyti už jus. Norėdami išnarplioti informacijos gumulą, turėsite pasinerti į rutiną ir dirbti, dirbti, dirbti. Darbas ir noras viską išsiaiškinti leis geriau pažinti ir išreikšti save, viešai išsakyti svarų žodį ir propaguoti tinkamas idėjas.

MERGELĖ

Apims jausmas, kad esate genijus. Visos idėjos bus įgyvendintos, kad ir kokios keistos jos atrodytų. Galėsite augti savo karjeroje, pasiekti pranašumą konkurencinėje kovoje ir gauti viršininkų įvertinimą. Norint surinkti visus laurus, svarbu nepamiršti savo sveikatos. Jūsų imuninė sistema gali susilpnėti. Norėdami sustiprinti save, turėtumėte eiti į masažą, pasilepinti odos priežiūros procedūromis ir sveikai maitintis. Būkite atsargūs bendraudami su žmonėmis: gali apgauti, išvilioti pinigus.

SVARSTYKLĖS

Laikotarpis kupinas reformų. Norėsite dalyvauti asmeninio augimo treniruotėse, priimti radikalių sprendimų. Kai kuriems užtemimas gali atnešti senų santykių pabaigą ir naujų pradžią, jaudinančią aistrą. Arba galite mesti darbą ir ieškoti kitos savirealizacijos srities. Demonstratyviai parodysite, kad patys sugebate viską pasiekti. Dalis energijos gali būti skirta pagalbai – draugui, kolegai, pažįstamam. Verta į tai atsižvelgti, jei pokyčių troškimas susikirstų su kažkieno prašymais.

SKORPIONAS

Viskas, kas anksčiau vyko kaip įprasta, gali subyrėti. Skausmingi pokyčiai atims jūsų motyvaciją siekti savo tikslų. Aplinkiniai padės suprasti, kad viskas nėra taip baisu. Tai žmonės, kurie parodys draugišką rūpestį. Jų dėka visos problemos gali atrodyti smulkmenos. Stenkitės tokių žmonių neatstumti. Pasitikėkite jais. Sunkumai gali tapti galingu impulsu augti.

ŠAULYS

Jus kankins klausimas, ar esate pastebimi. Sunku bus pritraukti dėmesį ir užbaigti pradėtus darbus. Todėl savaitės tema bus atsakymų į klausimus, kur toliau tobulėti, ar tai būtina ir kaip įgyti pasitikėjimo savimi, ieškojimas. Šis įtarumas ir nesėkmės baimė gali sukelti sveikatos problemų. Darbštiesiems bus sunku būti šiame neapibrėžtumo taške, nes tai laikinai pristabdys įprastą veiklą. Tačiau nusiraminimas anksčiau ar vėliau ateis.

OŽIARAGIS

Užtemimų laikotarpiu žygio ritmas keisis į valso: prireiks jūsų koncentracijos į savo vidinę būseną, šiek tiek abejingumo. Veikti įprastu greičiu energijos neužteks. Todėl kažkur teks atsisakyti susitikimų ir bendravimo, rutinos, renginių. Verta perjungti režimą iš „reikia“ į „noriu“. Tada užtemimų pabaigoje galėsite persvarstyti savo požiūrį į dabartinius projektus, užduotis ir lapkritį atsidurti tinkamoje vietoje tinkamu laiku.

VANDENIS

Nepaisant daugybės susitikimų, kelionių, renginių, bus galima rasti tai, kas numalšins įtampą. Tiktų tai, kas susiję su menine veikla. Jei pasitelksite kūrybinę dvasią, bus lengviau rasti tinkamų žodžių perteikti savo mintis žmonėms ir nepasiduoti spaudimui iš išorės. Tos situacijos, kurios anksčiau būtų privedusios prie nesusipratimų ir pykčio, dabar leis pažvelgti į pasaulį plačiau ir išvengti konfliktų.

ŽUVYS

Teisingu laiku tinkamoje vietoje. Atrodo, visi įvykiai yra atsakymai į klausimus. Jei pastaruosius tris mėnesius teko gyventi pasikliaujant tik savimi, tai dabar supanti erdvė taps atrama ir leis iškilti pergalingai bet kokioje gyvenimo bėdoje. Saugokitės apgavysčių ir žmonių, kuriais dažniausiai pasitikima: jie gali apgauti, išvilioti pinigus ir apsunkinti jūsų darbą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų