Pereiti į pagrindinį turinį

Dovana – dienraščio „Klaipėda“ prenumerata

2012-12-19 09:00
Dovana – dienraščio „Klaipėda“ prenumerata
Dovana – dienraščio „Klaipėda“ prenumerata / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Įsibėgėjus šventinio pasiruošimo maratonui, ne vienas suka galvą, kokia kalėdine staigmena nustebinti savo artimuosius.

Dienraščio „Klaipėda“ prenumerata – neabejotinai puikus sprendimas tiems, kurie ieško prasmingos, nevienadienės dovanos.

Juo labiau kad didžiųjų metų švenčių išvakarėse prenumeratorių laukia ne tik palankios kainos. Iki gruodžio 31-osios užsisakiusieji „Klaipėdą“ už 204 litus metams gaus ir papildomą dovaną – organizmą stiprinantį vitaminų rinkinį su ženšeniu.

Norintieji dienraštį gali užsiprenumeruoti ir trumpesniam laikui – pusmečiui (už 102 litus), ketvirčiui (už 51 litą) arba tik šeštadieniais – kartą per savaitę ištisus metus „Klaipėda“ karščiausiomis miesto, šalies, pasaulio aktualijomis bei išsamia visos savaitės televizijos programa džiugins vos už 72 litus. Visais atvejais į kainą įskaičiuotas ir pristatymas norimu adresu.

O jau artėjančių metų pradžioje, sausio 5-ąją, dienraščio prenumeratorius pasieks tradicinė dovana – 2013-ųjų kalendorius.

Be to, ir ateinančiais metais prenumeratorių laukia ne tik pamėgti teminiai „Klaipėdos“ priedai, bet ir gausybė specializuotų leidinių.

Vien šiemet skaitytojus pasiekė žurnalai „Metų klaipėdietė“, „Kur studijuoti“, „Verslas. Lyderiai“, „Eurolyga“ ir „Euro 2012“, „Sveikata“, „Moters triumfas“, „Vasaros gidas“, „Į mokyklą!“, o švenčių išvakarėse pradžiugino „Kalėdinis kalendorius“.

Užsiprenumeruoti „Klaipėdą“ galima:

redakcijoje (Naujojo Sodo g. 1A, „K centras“);

„Klaipėdos“ skyriuje PC „Akropolis“ (Taikos pr. 61);

internetu: www.kl.lt, www.prenumerata.lt;

namie ar biure (reikėtų susitarti paskambinus dienraščio platinimo skyriaus tel. 39 77 13 arba 39 77 14);

bibliotekose (Debreceno g. 22, Kalnupės g. 13, Kauno g. 49, Kretingos g. 61, Laukininkų g. 42–18, Taikos pr. 81A, Šaulių g. 3–18, Tilžės g. 9, Vingio g. 11–1, Molo g. 60).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų