Quantcast

Klaipėdietį papiktino vaizdas: link konteinerių šiukšliavežė važiavo šaligatviu ir pievomis

Klaipėdietį papiktino vaizdas – šaligatviu ir pievomis link konteinerių važiuojanti šiukšliavežė. Teigiama, kad tokį kelią vairuotojas pasirinko neatsitiktinai – esą dėl automobiliais apstatyto kiemo nebuvo vietos privažiuoti prie konteinerių, kaip įprasta, gatve.

Klaipėdietis Povilas užfiksavo nemalonų atvejį I. Simonaitytės g. 28.

„Sunkvežimis šaligatviu ir pievomis važiavo iškratyti konteinerio. Užfiksuota nusikaltimo pabaiga“, – trumpai informavo klaipėdietis.

Jo atsiųstose nuotraukose matyti, kad šiukšliavežė „Ecoservice“ užvažiavo ant vejos. Veikiausiai vairuotojas savo darbą visgi atliko – iškratė konteinerį ir išvažiavo. Tačiau šį vaizdą mačiusį vyriškį papiktino, kad tai buvo atlikta gadinant šaligatvio trinkeles ir vejoje paliekant žymes.

Aplinkotvarkos bendrovės „Ecoservice“ logistikos vadybininkė Ina Lysenkova teigė, kad šiukšliavežėms privažiuoti prie konteinerių trukdo netvarkingai pastatyti automobiliai.

„Požeminiai atliekų rūšiavimo konteineriai I. Simonaitytės gatvėje aptarnaujami kartą per savaitę, sekmadieniais. Konteineriai jūsų minimoje vietoje įrengti giliau kiemuose, todėl šiukšliavežėms dažnai prie jų sudėtinga privažiuoti, aptarnauti juos trukdo ne tik prie konteinerių pastatyti automobiliai, bet ir automobiliai, palikti posūkiuose ar šalia šaligatvių. Gegužės 26 dieną vyko Prezidento rinkimai, netoliese buvo viena rinkimų apylinkių, todėl automobilių šalia įvažų į kiemus ar gatvėje buvo pristatyta dar daugiau nei įprastai“, – sakė I. Lysenkova.

Tačiau, anot jos, toks vairuotojo elgesys nepateisinamas.

„Žinoma, net ir tokiu atveju vairuotojas šiukšliaveže negalėjo važiuoti šaligatviu. Kaip numatyta taisyklėse, jei prie konteinerio neįmanoma privažiuoti, jis tą dieną neturėjo būti aptarnaujamas. Pasitaiko atvejų, kai, atvykus pakartotinai konteinerio ištuštinti, to padaryti ir vėl nėra galimybės. Neištuštinus konteinerio pagal grafiką, sulaukiama ir gyventojų skundų dėl laiku neišvežtų atliekų. Dėkojame gyventojams, užfiksavusiems ir informavusiems apie šį įvykį. Nedelsdami reagavome, pasikalbėjome su vairuotoju, pasitikslinome įvykio aplinkybes, jį įspėjome. Visgi prašome ir gyventojų sąmoningumo – atkreipti dėmesį, kur statomi jų automobiliai“, – kalbėjo I. Lysenkova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:) portretas
Na ir atsiranda dalbajobu,kaip neturet ka veikt,kad nepatingwt nufilmuot ir dar laiskus kazkam rasyt. Konkretus dalvajobas,kaimynams manu tikrai nepasiseke su kaimynu asilu

Qr

Qr portretas
Nei gyventojai nei vežėjai kalti, kalti tie kas projektavo šiukšliu konteinerius apsurdiškose vietose.

Who?

Who? portretas
Isveza siuksles - blogai. Neisveza siuksles - irgi blogai. :D Siulyciau tam "ponui" kuris skundziasi, kad mat jam nepatinka kaip jie atlieka savo darba - paciam ten isidarbinti bent menesiukui, o poto kazka zizti.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių