Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl naujienų – padėka

Ačiū, kad „Klaipėda“ išspausdino straipsnį apie Smiltelės gatvėje ruošiamą remontuoti takelį. Ačiū, kad mano balsas buvo išgirstas. Man „Klaipėda“ – kaip duona kasdieninė, aš ją labai myliu, kiekvieną antradienį labai laukiu. Sužinau visas naujienas, ir kas gerai, ir kas blogai. Tikrai labai ačiū, kad parašėte.

Skaitytoja

Nustebino vairuotojo elgesys

Kartais vairuotojai elgiasi labai neadekvačiai. Pavyzdžiui, antradienį važiavau Statybininkų prospektu, sustojau prie šviesoforo, automobilyje klausiausi radijo. Prie manęs sustojo vyriškis. Pasigarsino muziką, rodė gestais, kad atverčiau savo langą. Nereagavau. Po to jis pradėjo važinėti pirmyn atgal, dar labiau bandydamas atkreipti mano dėmesį. Dėl to dar pasigarsinau muziką ir užsidegus žaliam signalui nuvažiavau. Pasijutau labai nemaloniai. Sukilo ir pyktis dėl šio kelių erelio. Nežinia, kokie buvo jo tikslai, bet toks neadekvatus elgesys kitą kartą gali sukelti ir avarinę situaciją. Gal jis buvo apsvaigęs, o gal tiesiog nelabai normalus.

Angelina

Akį rėžia nevalyti langai

Noriu atkreipti parduotuvių ir kavinių savininkų dėmesį. Kada ruošiatės nuvalyti langus, vitrinas? Labai baisiai atrodo. Ypač Herkaus Manto gatvėje. Greitai nebebus matyti, kas tose vitrinose yra, nes viską užgoš dulkės ir purvas. Tokių parduotuvių ir kavinių senamiestyje – kas antra. Vieni laikosi labai tvarkingai, o kiti – apsileidę. Lankytojų purvini langai tikrai nepritraukia.

Birutė

Keliautojo gyvenimas įkvepia

Galima pasveikinti keliautoją G. Markevičių, pasiekusį dar vieną užsibrėžtą tikslą. Šaunuolis, kad nedejuoja, į gyvenimą žiūri pozityviai. Prisimenu, kaip jis tapydavo paveikslus, gražūs buvo jo darbai. O ir dabar, atrodo, kad savo gyvenimą kuria tarsi vieną gražų paveikslą. Gera į tokius žmones žiūrėti. Kitas jau seniai būtų pasidavęs ir nugrimzdęs į liūdesio liūną.

Klaipėdietis

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų