Pereiti į pagrindinį turinį

Nuolaidų kortelės – nereikalingos?

Pastebėjau, kad nuolaidų kortelės kai kuriose parduotuvėse nebeveikia. Jeigu yra nuolaida tam tikrai prekei, kasoje padavus nuolaidų kortelę, kaina nesumažinama. Tad nesuprantu, kokia prasmė apskritai tą nuolaidų kortelę su savimi nešiotis, tik piniginėje vietą užima. Jau geriau laukti akcijų, ieškoti prekių, kai galima vieną daiktą perkant kitą gauti nemokamai, ir panašiai. O visokios neva nuolaidos – tik apgaulė, kad pirkėjai jaustųsi geriau. Neva sumoka mažiau, nors iš tiesų ir be nuolaidos kaina tokia pati.

Tadas

Reakcija – neadekvati?

Norėčiau, kad žmonės būtų tokie jautrūs žmonėms, kokie yra jautrūs gyvūnams. Kai prieš vaikus smurtaujama, daug kas nutyli, į policiją ar vaikų teisių tarnybas nesikreipia, bet kai mato žalojamą gulbę ar katiną, iškart visiems per feisbukus paskelbia, nuteisia kankintoją ir taip toliau. Gerai, kad žmonės bent gyvūnams neabejingi, bet ir į kitus žmones galėtų reaguoti jautriau. Neseniai paskaičiau internete po vieno fotografo įkeltomis žmonių nuotraukomis komentarus. Kas antras žmogus įžeidinėjamas dėl aprangos, kūno sudėjimo. O jei kas nors įkelia katino nuotrauką – vien komplimentai. Adekvatumas pamažu nyksta.

Laura

Dėl mokesčio prieglaudoms – gerai

Neseniai skaičiau, kad iš prieglaudos pasiimant gyvūną reikia susimokėti tam tikrą mokestį. Tai atlygis už čipavimą, kastravimą ir panašiai. Manau, kad tai šauni idėja. Kodėl? Todėl, kad žmogus į šį savo sprendimą – pasiimti gyvūną – žiūri daug rimčiau, atsakingiau. O ir prieglaudoms nauda.

Virginija

Ar bendruomenės namų tikrai reikia?

„Klaipėdoje“ skaičiau apie Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčios bendruomenės namų statybą. Kiek pats žinau, statybos dar neprasidėjo, tikimasi žmonių pagalbos. Būtų įdomu sužinoti, kaip jiems sekasi rinkti lėšas ir apskritai kodėl šie namai reikalingi?

Petras

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų