Pereiti į pagrindinį turinį

Užsieniečiai elgiasi nemandagiai?

Iš kitų šalių atvykusiems žmonėms Klaipėdoje reikėtų labiau laikytis drausmės. Važiuodami elektriniais dviračiais, paspirtukais ir kitokiomis transporto priemonėmis, jie ne tik lenkia pėsčiuosius, bet ir apskritai nepristabdo juos pamatę. Taip pat nemalonu, kai autobuse jie labai garsiai kalba telefonu, juk kabo aiškus ženklas, kad trukdyti vairuotojui nevalia, o trukdo ne tik jam, bet ir visiems keleiviams. Įdomu, ar kontrolieriai, policijos pareigūnai ką nors daro, kad juos sudrausmintų?

Brigita

Merginos vaikštinėja apdriskusios

Pritariu Liucijai, savo nuomonę praėjusią savaitę išreiškusiai „Karštame telefone“. Ji teisingai pasisakė dėl vaikų aprangos. Pasižiūriu į jaunas merginas, gražių veidelių, bet apsirengusios tarsi vargšelės. Nori būti madingomis, bet atrodo kaip, atsiprašant, kaliausės – nudriskusios, apiplyšusiais, nutįsusiais drabužiais. Kur čia grožis?

Skaitytoja

Ne visi supratingi

Vėl visur pasigirsta raginimų grįžti prie medicininių kaukių dėvėjimo, skiepijimosi ir t. t. Būtų daug lengviau laikytis tokių rekomendacijų, jeigu kai kurie žmonės elgtųsi pagarbiau kitų atžvilgiu. Pavyzdžiui, kodėl būtinai prireikia eiti į parduotuvę, kai esi peršalęs, kosėji, sloguoji? Be to, reikėtų ir autobusuose, parduotuvėse, muziejuose vėl įrengti dezinfekcinių skysčių aparatus. Žmonės pamiršo, kad rankomis liečia viską – nuo pinigų iki maisto produktų, o per rankas daug kas patenka į organizmą.

Stefa

Dėl elgesio – apgailestavimas

Perskaičiau „Klaipėdos“ straipsnį apie jauną moterį, iš gėlių darželio prie daugiabučio namo vogusią gėles. Labai gaila, kad ji taip pasielgė. Šiais laikais turbūt beveik nėra žmogaus, kuris neturėtų bent vieno išmanaus telefono, vaizdo stebėjimo kamerų ar kitų išmaniųjų įrenginių, tad tokie, kaip šis, nusikaltimai iš karto išaiškinami. Linkiu, kad ši situacija padėtų kai kuriems susimąstyti.

Klaipėdietė

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų