G. Alijeva atskleidė savo tris mėgstamiausius ingredientus. Tai – aviena, didysis greipfrutas (pomelo) ir viskas, kas pagaminta iš miltų: nuo bandelių, tortų, duonos ar įvairiausių pyragėlių!
Anot Godos, nėra nė vienos dienos, kad didžiojo greipfruto nebūtų jos namuose. „Jis yra sveikas, turi daug vitaminų ir mažai kalorijų. O dar ir degina celiulitą! Kalbant apie avieną, aš valgau visokią mėsą, tačiau, jei galiu rinktis, visada pasirinksiu sveikesnę alternatyvą. Aviena yra lengvesnė mėsa, turi mažiau riebalų ir mažiau cholesterolio. Vis dėlto, metai bėga – reikia žiūrėti, ką valgai“, – pasakojo garsi moteris.
Tiesa, nors Godos kūno linijos – pavydėtinos, žinoma moteris atskleidė, kad sveikos mitybos jai pavyksta laikytis ne visuomet. O ypač todėl, kad moteris be galo mėgsta... saldumynus. Tačiau dainininkė įsitikinusi – saldumynai tikrai neprivalo būti juodajame mūsų sąraše, jei tik visur randame balansą.
T. Petrovskio, E. Rudžio / TV3 nuotr.
„Atvirai sakant, pusryčiauju ne visada, tačiau, jei nusprendžiu kažką sau pasiruošti, dažnai tai būna įvairiausi skaidulų kokteiliai, kurie suteikia sotumo jausmą, bet nėra tokie kaloringi. Niekada negalima atsipalaiduoti ir kimšti į save visko, kas papuola. Visur reikia rasti balansą. Kadangi aš dievinu saldumynus – pyragėlius, torčiukus, bandeles, spurgytes – turiu galvoti, ką valgau. Kitaip sverčiau tikrai ne tiek, kiek dabar“, – sakė Goda.
Jei sąžiningai, savo kūno formų tikrai neprižiūriu taip, kaip reikėtų.
Daugelis patvirtintų, jog bėgantys metai Godos visiškai nepalietė – nuo savo karjeros pradžios garsi moteris atrodo beveik nepasikeitusi. Tačiau, anot G. Alijevos, paslaptis tam – viena. Mylėti save tokią, kokia esi!
„Aš nesportuoju, bet pavasarį ir vasarą su šeima mėgstame riedučių bei dviračių sportą. Jei sąžiningai, savo kūno formų tikrai neprižiūriu taip, kaip reikėtų. Su metais supratau vieną dalyką – man patinka mano pasikeitęs kūnas ir atsiradę apvalumai. Jie man duoda moteriškumo, seksualumo ir aš tikrai dėl to nestresuoju. Taip pat nesilaikau ir jokių griežtų dietų, kad tų riebaliukų atsikratyčiau“, – kalbėjo Goda.
Negirdėtos ir įtraukiančios istorijos, atviri pokalbiai apie maistą ir kulinarines patirtis bei daug gardžių receptų – šeštadieniais, „Virtuvės istorijose“, 10 val. per TV3.
Naujausi komentarai