Pereiti į pagrindinį turinį

Tiesioginiame eteryje nerišliai veblenusi žinių vedėja šokiravo žiūrovus

2022-07-11 11:39 diena.lt inf.

„Albany TV“ žinių vedėja Heather Kovar sutrikdė žiūrovus, kai savaitgalį vakarinės laidos filmavime pasirodė išsitaršiusiais plaukais ir kažką neaiškiai kalbėjo. Po tokio fiasko televizijos atstovai „The Post“ pranešė, kad moteris laikinai nušalinta nuo darbo.

Televizijos stoties CBS 6 žinių vedėja atrodė nervinga ir sunkiai dėliojo žodžius. Bandydama pereiti nuo vieno reportažo prie kito, ji pasakė: „Taigi, toliau šį vakarą, turime jums pranešti, žinote, na, ir kitų žinių iš to, kas vyksta pas mus, visoje srityje, visoje šalyje.“

Jai taip pat sunkiai sekėsi nupasakoti sprogimą, įvykusi suskystintų gamtinių dujų gamykloje Oklahomoje. Nors reportažas dar nebuvo pasibaigęs ji keistai tarė: „Tai sveiki, labas vakaras! Kaip ir sakiau šį rytą, jeigu buvote įsijungę nuo 6 val., 7 val., aš jums tada pasakiau, žinote ką? Kokia graži diena šiandien! Tiesiog nuostabi. Taigi, puikus metas lauke pasiklausyti muzikos.“

H. Kovar / „Twitter“ nuotr.

H. Kovar aiškiai turėjo ir techninių problemų – vienu metu matėsi, kaip ji rankose laiko laidą. Vėliau jos mikrofonas buvo išjungtas viduryje sakinio.

 

 

CBS 6 teigė, kad šiuo metu atlieka tyrimą ir H. Kovar laikinai šioje televizijos stotyje nedirbs.

Nepaisant to, H. Kovar savo „Twitter“ paskyroje šeštadienį skelbė, kad sekmadienį vėl grįš į eterį, tačiau ją pakeitė Emma Quinn.

H. Kovar laidų vedėja CBS 6 televizijoje dirba nuo 2016-ųjų. 

Internete pasirodžius nepasisekusio tiesioginio eterio įrašams internautai ėmė svarstyti, kad H. Kovar turi sveikatos problemų.

Pasak dienraščio „Times Union of Albany“, moteris neseniai grįžo iš atostogų, kurių metu buvo su savo tėvu ir slaugė jį iki pat mirties. Dar gegužę H. Kovar socialiniuose tinkluose džiaugėsi galėdama išeiti atostogų ir pabūti su šeima, tačiau vėliau ji taip pat paskelbė, kad tą patį mėnesį mirė jos tėvas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų