Quantcast

S. Skvernelis: valdančiųjų ir prezidentės santykiai – šaltasis karas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
shitas zmogus nesugeba suregsti sakini , niekada neaisku -----ka jis nori pasakyti...lyg turetu dawno sindroma,,,

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Nieko naujo. Senas, nuvalkiotas triukas. Kai tik Skvernelis apsidirba ar prisidirba (Izraelis, aplinkos ministrė) atsiranda poreikis nukreipti savo elektorato dėmesį kita linkme – rengiasi spindinčiais šarvais ir apačių (Putino subinlaižių, sovietinių kolonistų bei Karbauskio pagonių) džiaugsmui puola Drakoną (Prezidentę).

Šiaip man keista

Šiaip man keista  portretas
kad ,, šaltasis karas ,, su tais , kurie bando suvaldyti biudžetinių pinigų įsisavinimą ? Ar tik čia nebus pagrindinė priežastis ? O konservatoriai seniai prarado mano pagarbą . Liūdna, kad prezidentė dalyvauja politiniame šou , mano galva ji turėtų būti visiems lygiai teisinga , taip kaip yra priesaikoje . Deja aš matau , kad yra lygūs ir lygesni . Žema.

Na, kas

Na, kas portretas
tas išverstakis mentas? Niekas, o nori Lietuvai vadovaut. Von atgal į mentūrą, krūmuose tupėt.Glušas kaip bato aulas kas jį prastumė dar durnesni.

tikrai

tikrai portretas
labai noretusi kad butu isviesinti visi grybo darbai ji nieko gero nedave o blogio daug

Va taip

Va taip portretas
Šaunuolė prezidentė,tik gaila jos kad su TOKIAIS balvonais,išverstakeis švarkeliais ir chamais dirbti.

patylek,kai dedes sneka.Koncervai nystanti dinozauru rusis.

patylek,kai dedes sneka.Koncervai nystanti dinozauru rusis. portretas
gabriuk

Anonimas

Anonimas portretas
nežinau ,bet man atrodo ,kad čia specialiai yra daroma dirbtina konfrontacija , tarp skvernelio ir grybauskaitės , grybauskaitės reitingai yra dirbtini ,ji dėl Lietuvos nieko nepadarė ,tik gelbėjo savo kuruojamą landsberginių gaują ,nes ji kartu su jais praskolino ir išgrobstė Lietuvą ,nutiesė dar karo kelią į Ukrainą ,kur teikia ginklus iš Amerikos ir visi jos darbai ,o ko skvernelis vyko į teroristų valstybę Izraelį , ar tik ne palaiminimo .??????? Grybauskauitė ,dėdulė landsbergis jau išviešinti komunistai ir kgbistai ,todėl reikia lietuvai naujų veidų .

MENTAS

MENTAS portretas
pradejo jausti savo BALIONO svori.. :) :) :)

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Oho kaip mentas aukštai šoka.Jis save ir ministrus jau priskyrė prie valdančiūjų.Ogi tu ir jie viso tik vykdomoji valdžia t.y. privalai vykdyti tai,ką mes tau per savo atstovus seime įsakome.

NA NA

NA NA  portretas
Valstiečiams laimėjus rinkimus ,daugumą seime ,Grybauskaitė iš karto atsuko jiems nugarą ir stojo ginti landsberginių gaują ,ir pasakė, ne tie laimėjo, ji išvaikė iš ministrų postų visas moteris ,pastatė savo teisėsaugą ir prokuratūrą ,bei STT todėl visos bylos kurios surištos su landsberginių gaujos grobstymais bliukšta ir marinamos ir tt,,sėkmės ,Grybauskaitei perimti landsberginių gaują ,anūkėliui reikia poilsio nuo intrigų,,,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių