„Švyturio“ taurės – geriausiems padavėjams Pereiti į pagrindinį turinį

„Švyturio“ taurės – geriausiems padavėjams

2006-05-17 09:00

„Švyturio“ taurės – geriausiems padavėjams

Tradicinis padavėjų maratonas triukšmingai paskelbė vasaros sezono pradžią.

Be „Švyturio“ alaus neįsivaizduojamas renginys buvo organizuojamas jau šeštą kartą.

Šalies geriausių padavėjų maratonas Palangoje „Švyturio“ iniciatyva buvo atgaivintas praėjusiais metais. “Pilstomas “Švyturio” alus yra nepasterizuotas, “gyvas” alus. Jo skonis kavinėje labai priklauso ir nuo to, kaip greitai ir kokybiškai jis yra pateikiamas. Todėl remiame šį renginį – kad išsiaiškintume, kuri kavinė alų gali pateikti šviežiausią”, - sakė “Švyturio” ryšių su visuomene vadovas Dainius Smailys.

Šiemet į vasaros sostinę sugužėjo būrys padavėjų iš Vilniaus, Kauno, Palangos.

Žadėjo dalyvauti ir klaipėdiečiai, tačiau renginyje jie nepasirodė.

Sklidinais „Švyturio“ alaus bokalais dalyviai turėjo kuo greičiau pasiekti pusantro kilometro maratono finišą.

Kiekvienas stengėsi net tik sparčiai miklinti kojas, bet ir kuo mažiau išlaistyti alaus.

Pirmoji atlėkusi Teresė Tumolavičiūtė komisijai ant stalo padėjo tuščią bokalą. Susirinkę žiūrovai juokavo, kad padavėja negalėjo atsispirti skaniam alui.

Už greitumą ir tuščią bokalą mergina buvo apdovanota kaip originaliausia dalyvė.

Geriausiais Lietuvos padavėjais tapo palangiškiai – viešbučio „Vanagupė“ padavėjas Rimas Kėdikas bei užeigos „HBH Juozo alus“ darbuotoja Monika Grinevičiūtė.

R.Kėdikas trasą įveikė per 7 minutes ir 25 sekundes, M.Grinevičiūtė – per 10 minučių ir 42 sekundes.

Nugalėtojams tradiciškai buvo įteiktos įspūdingos „Švyturio“ taurės.

Vaikinui atiteko šaldytuvas, savaitgalis Druskininkuose.

Mikliausiai padavėjai padovanota kelionė po Europą.

Geriausiai save reprezentuojančia komanda tapo „Pizza Jazz“ kolektyvas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų