Pereiti į pagrindinį turinį

"Granitas-Karys" nušlavė Utenos rankininkus

2016-11-09 21:58 diena.lt inf.

Trečiadienį Lietuvos "Vivus.lt" rankinio pirmenybėse lengvą pergalę iškovojo Kauno "Granitas-Karys".

Kauniečiai stojo į kovą prieš HC „Utena“ rankininkus. Kauniečių akistata su lygos autsaideriais, ko gero, buvo mažai įdomi sirgaliams. Rezultatas buvo lengvai nuspėjamas, o Utenos ekipos šansai laimėti - minimalūs. Dar artėjant šiam susitikimui buvo prognozuojama, kad rungtynių šeimininkai turėtų užtikrintai pradėti rungtynes ir visus klausimus išspręsti dar iki pertraukos.

Rezultatas rodo, kad kauniečiai nebuvo nusiteikę leisti uteniškiams nė pasvajoti apie pergalę. Antrajame kėlinyje "Utenos" rankininkai pelnė vos 3 įvarčius, o rungtynės baigėsi įspūdingu 29 įvarčių skirtumu - 41:12 (22:8).

"Granito-Kario" gretose rezultatyvumu išsiskyrė po 6 įvarčius pelnę rankininkai: Modestas Štarolis (1 iš 7 m), Deivydas Virbauskas, Evaldas Vėta (1 iš 7 m), po 5 pridėjo Paulius Šarkauskas ir Mantas Reinys.

Utenos komandai 5 įvarčius (1 iš 7 m) pelnė Matas Mecelica, 4 (1 iš 7 m) - Tomas Čiužas.

Deivydas Virbauskas ("Granitas-Karys"): "Daug įmetėme, gerai gynėmės, lengvos varžybos. Varžybų niekada negalima vadinti treniruote, visada reikia ruoštis prieš kiekvieną komandą, bet, žinoma, buvo lengva žaisti".

Gediminas Paukštė ("Utena"): "Pasiekėne antrą antirekordą, po tokių varžybų nėra ką pridurti. Neįmetame, pametame kamuolius, negrįžtame į gynybą. Negalima taip žaisti ir nekovoti. Nėra ką ir diskutuoti. Čia yra savigarbos neturėjimas".

Po šių susitikimų į pirmąją turnyrinės lentelės vietą pakilo Klaipėdo "Dragūnas", antroje - Kauno "Granitas-Karys", trečioje - Alytaus "Varsa-Stronglasas". Lygos autsaidere išlieka vis dar pergalių neiškovojusi Utenos ekipa.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų